Jah, valentinipäev võib näida vallalisele ääretult raske. Alati ei suuda teiste üle rõõmu tunda! Ometi leidb ka nukrutsemise vastu rohtu.

Korralda anti-valentinipäeva-pidu. Miks mitte kutsuda kokku kõik üksikud (ja mitte ainult) tuttavad ja sõbrad ning veeta see õhtu lõbusalt koos?

Saada anti-valentinipäeva-kaarte. Ustavad sõbrad saadavad vahel ka oma üksikutele sõpradele valentinipäevakaarte, arvates, et mida need armsad kaardikesed ikka halba teevad. Aga need teevad haiget ja panevad mõtlema, miks ei saada just ”tema” sellist kaarti ... Lisaks lõhnavad need kaardid haletsuse järgi, aga keegi ei taha, et teda haletsetaks.

Pane oma kurbus kirja. Kirjuta luuletus või midagi muud, ela oma tunded niimoodi välja.

Kurdista kõik naabrid muusikaga, mis räägib kõigest muust kui armastusest.

Tunne kahjurõõmu hädas paarikeste üle. Vaata, kuidas see mees või naine pikalt kinki valib.Kui kallis peaks see olema? Äkki ostab ta mulle palju kallima kui mina talle? Sina aga ei pea end selliste jamadega vaevama.

Arvuta välja, kui palju sa säästad raha. Mõtle sellele, kui palju raha su armunud sõbrad puhtalt selle ühe päeva puhul kulutama peavad. Kingitus, lilled, kaardid, õhtusöögid ... Ära unusta nendele samadele sõpradele hiljem mainida, et kavatsed valentinipäeva ignoreerimisega säästetud raha eest kallid kingad osta. Ja jälgi nende reaktsiooni.

Allikas: Female First