Selle asemel rõhutab Anna, et naistel peaks säilima isiklik elu, nad peaksid olema sageli hõivatud ja ei tohiks kohe joosta, kui mees nendega kohtuda soovib.

Kuidas siis täpsemalt käituda?

1. Ole VÄGA raskesti kättesaadav, aga ära teeskle, vaid elagi sellist elu

Tõenäoliselt oled ikka sina see, kes talle esimesena sõnumi saadab või helistab, ning kui tal ongi sinuga aega kohtuda, pead just sina kogu päevakava ümber tegema. Selle asemel peaksid olema väga valiv, kelle peale ja kuidas oma aega kulutad. Sul peaks olema oma elu, sa peaksid olema hõivatud ja ära jookse kohe, kui ta sulle selleks võimaluse annab.

2. Riietu mõeldes meestele

Me ei pääse sellest, et mehed hindavad naisi sageli silmadega ja kuigi praegu võivad olla trendikad n-ö "koletossud" või kottis rõivad, siis ära unusta, kelle tähelepanu köitmiseks sa riietud. Muidugi peaksid end oma riietes mugavalt ja hästi tundma, aga vali siiski midagi, mida ka mehed saaksid nautida.

3. Rõhuta oma naiselikke omadusi

Sa ei pea olema lihtsalt üks ilus naine, et meeste tähelepanu köita, sest neil kõigil ei ole sama maitse. Meestele meeldivad tegelikult väga erinevad naised ja päev, mil hakkad uskuma, et oled ilus, on ka päev, mil nemad seda näevad.

Siiski, asjad, mida Anna rõhutada soovitab, on su naiselikud küljed. "Naiselikkus müüb," teab ta. "Seks ei müü, vulgaarsus ei müü." Seega, kui sul on naiselik figuur, rõhuta seda ja kui ei ole, siis muuda see naiselikuks.

4. Ole kannatlik ja ära lepi vähemaga

Naised kipuvad olema kärsitud ja eelistama kvantiteeti kvaliteedile. Sageli ei taha nad liiga kaua vallalised olla, mistõttu kiirustavad nad suhtesse mehega, kes neid ei vääri.

Seega, ära sina seda viga tee ja ole väga valiv, kelle peale sa oma aega ja energiat kulutad. "Mees peab seda tõestama. Mees peab selle ära teenima," kinnitab Anna.

5. Suhtu millessegi suure kirega

Hari end ja leia üles oma elu suurim kirg, sest just see muudab sind huvitavaks. "Sellised naised on kõige kuumemad naised turul," teab Anna.