Inglismaal läbi viidud uuringust selgus, et just ehteid hindavad naised kõige rohkem. Kuid keskmine briti mees ootab 32 kuud enne, kui sellise hinnalise kingi teha otsustab.

Selgus ka, et briti mehed ei ole eriti helde käega — vaid üks viiest küsitlusele vastanud härrast on oma naist kalliskividega üllatanud. Mis tähendab seda, et umbes 2,2 miljonit inglannat ei ole kunagi kingituseks kalliskive saanud.

2000 mehe seas läbi viidud küsitlus näitas veel, et 65% naistest ei ole viimase aasta jooksul ehteid kingiks saanud, kuid 44% neist loodavad siiski, et kaasa neid lõpuks väärtusliku kingitusega meeles peab.

Kümnendik meestest ei julge kalliskividega ehetega lagedale tulla, sest kardavad, et see annab märku soovist suhe järgmisele tasandile viia.

Peamine põhjus muude kingituste ostmiseks on kartus, et nad ei tunne piisavalt hästi naise maitset ning võivad seetõttu valida ehted, mis naisele üldse ei meeldigi.

16% meestest tunnistasid ausalt, et väärtuslike ehete hind käib neile üle jõu.

Naised, kas teie olete oma meestelt kingituseks ehteid saanud? Kas olete nõus uuringu tulemustega, on siis ehted parimad kingitused?

Allikas: FemaleFirst.co.uk