1. Kas sa duši all käisid?
Korralikult aetud habe, puhtad juuksed ja küünealused ja hea hingeõhk on juba pool võitu, rääkimata siis puhastest ja triigitud riietest ning heast parfüümist. Kui sa juba enda eest hoolitseda ei viitsi, kuidas peaksid sa hoolitsema naise eest? Olen näinud ka kõige viisakamates pubides nii palju habetunud (kolmepäevane habe pole igaühele, mehed!) kutte ja musti küünealuseid, et paha hakkab! Kas enne välja minekut duši alt läbi käimine polegi enam tavaks?

2. Mis sul seljas on?
Meil kõigil on õigus oma stiilile, aga on rõivaesemeid, mis kohe kuidagi ei lähe. Väljaveninud t-särgid, topilised fliispusad, lääpa tallatud jalanõud ja kukekad püksid ei aita ühegi naise südant võita. Muide, tihti määrab su edu ka triiksärk, mis sul seljas on. Eelista midagi lihtsat (ühevärviline, triibuline, kerge täpiga), tapeedimustriga särk on alati riski peale minek. Mina arvan, et mida lihtsam riietus, seda parem. Lihtne triiksärk õhukese kardigani all või hästiistuv t-särk viisakate pükste ja kena vööga töötavad alati.

3. Ega sul jooki käes ole?
Kas teadsid, et kui mees läheneb, ühes käes jook, tekib temast juba teatud eelarvamus? Isegi kui astusid 5 minutit tagasi peopaika sisse ja see on su esimene jook, jääb sellest mulje, et tunned end naise seltskonnas vabalt vaid kergelt “sumisevas” olekus. Kui saaksin euro iga korra eest, mil mõni töll (jah, töll!) on mulle ligi ajanud ja veel oma õlle peale loksutanud… Noh, ütleme nii, et ma ei elaks enam üürikas. 

4. On sul sihikul ikka ÜKS naine?
Näed eemalt nelja piltilusat naist ja mõtled, et no ühega ju ikka näkkab? Vale! Kui võtad kohe kõik sihikule, jätadki mulje, et ilmusid kohale vaid selleks, et kellegagi hommikul koos ärgata. Hoopis sümpaatsem on mees, kes võtab sihikule ühe lemmiku. Sõbrannad on kadedad, sinu ihaldusobjekt meelitatud. Ja kui see ihaldusobjekt peaks ära ütlema, ära mitte mingil juhul proovi õnne hetk hiljem mõnega tema sõbrannadest! Kord ütlesin ühele muidu täitsa kenale mehele ära ja ta võttis seepeale mu sõbrannal ümbert kinni ja küsis: “Sina ju pole nii kuri nagu su sõbranna, ega?” PÄRISELT!?

5. On ta suhtlemisele avatud?
Kui naised istuvad ninapidi ringis koos, on ilmselge, et sellele tüdrukuteõhtule pole mehed oodatud. Kui tal sillerdab sõrmes abielusõrmus, hoia eemale. Kui ta on teise mehe käevangus, hoia veel kaugemale eemale. Kui ta piilub sind vastu ja naeratab sõbralikult, siis mida sa veel ootad!? Kord flirtisin üle baarileti pool tundi ühe mehega ja pidin lõpuks ikka ise lähenema. Juba see oli turn-off. Teinekord käisin aga sõbrannaga tema lahkuminekut “tähistamas” aga me ei saanud kuidagi rahus omavahel olla. Mehed, pole ju NII raske aru saada, kas naine tahab, et talle lähenetaks või mitte!?

Muus osas aga ärge kartke, naised ei hammusta! Enesekindel (aga mitte egoistlik ja puhevil) mees läheb alati peale ja kui temas on südikust end sulle viisakalt tutvustada, hakkavad meie südamed juba vaikselt servast sulama…