Flirdib teistega? Pole probleemi!
Flirt kuulub elu juurde, see muudab inimese energilisemaks ja õnnelikumaks. Seejuures ei tähenda see, et asi peaks kuhugi ka arenema. Kui sa oled kindlas suhtes, ei kisu sa tüli, kui näed enda armsamat kellegagi flirtimas. Sa tead, et oled tema üks ja ainus.

Sõbrad on kõigest sõbrad
Õnnelikus suhtes paaril on mõlemast soost sõpru. Sa ei tunne armukadedust, kui kallim sõidab enda sõbranna juurde, et aidata tal kraan ära parandada. Samamoodi ei näe su elukaaslane probleemi, kui lähed enda sõbraga kinno või jalutama.

Sa naudid komplimente, mida kallimale tehakse
Kui keegi ütleb, et sul on eriti äge või seksikas mees, ei näe sa selles probleemi. Vastupidi, tunned uhkust, et sul on nii lahe mees. Ja mis veel parem — ta on sinu!

Mirtel Pohla on seksikas? On, jah!
Kui sul on kindel suhe, ei hakka sa torisema, kui kallim kiidab Mirtel Pohla välimust. See on ju tore, kui ta oskab ka teiste välimust, andekust või iseloomu hinnata.

Veidi vabadust ei tee halba
Kuigi teil on ühised hobid ja veedate suurema osa vabast ajast koos, on see täiesti normaalne, kui kallim võtab mõne vaba õhtu, et enda sõpradega jalgpalli mängima minna. Seejuures ei helista sa talle iga hetke tagant, et uurida, kus ja kellega ta on.

Allikas: Women's Health