1. Sa proovid jätta mulje justkui oleksid rumalam kui sa tegelikult oled

Kui oled üks neist naistest, kes arvab, et mehed ei taha tarka naist, mõtle nüüd uuesti. Normaalsetele meestele meeldivad enesekindlad, õnnelikud ja targad naised.

Kohtingul käimiste mõte ongi ju leida enda kõrvale keegi, kellega oleks tore koos olla, mitte leida lihtsalt kedagi, kes sind välja kannataks.

Kas sa tahaksid veeta kogu oma ülejäänud elu mehega, kes ei hinda su intelligentsust (või mida ignes muud su juures)? Kui ta ei väärtusta sind sellisena nagu sa oled, ei ole see suhe ju päris suhe, sest sa ei saa olla sina ise.

Pea aga meeles, et arrogantsus ei ole enesekindlus. Sina ei taha, et mees sulle ülevalt alla vaataks, aga tema ei taha, et sina ka seda teeksid. Enamik mehi otsivad oma ellu partnerit, kellega oleks hea rääkida nii elust, tööst, perekonnast, poliitikast, väljakutsetest ja kõigest muust. Seega, ta otsib naist, kes oleks intelligentne.

2. Sa teeskled

Me ei räägi praegu seksist, aga ka see sobib teemasse.

Teesklemine on midagi, mis paljudele meestele ei meeldi ja enesekindel mees ei lähe endast välja, kui selgub, et sulle ei meeldigi mõni tema nali või hoopis lemmik jalgpalliklubi.

Soovid ju olla “ausas” suhtes, kus sa saad jääda iseendaks ja tead, et ta armastab sind sellisena nagu sa oled? Sama kehtib ka tema puhul.

Siin on mõned teesklemise näited, mida sa kindlasti teha ei tohiks: näitled, et oled õnnelik, kuigi tegelikult oled totaalselt masenduses; teeskled, et sulle meeldib midagi, mis sulle tegelikult üldse ei meeldi; huvitud tema tööst, kuigi tegelikult tahaksid hoopis millestki muust rääkida; ütled, et armastad mõnda ta hobi (jalgpall, kalapüük, iga päev trenni tegemine, õudukad), mis sind üldse ei huvita.

Pikas perspektiivis selline teesklemine ei tööta, sest tegemist on ju tegelikult hoopis valetamisega ja see pole väga hea vundament heale suhtele.

Ja tõepoolest, ära teeskle ka voodis, vaid ütle talle otse, mis sulle meeldib ja loodetavasti ta läheb sellega kaasa, et õpiksite mõlemad teineteisele mõnu pakkuma.

3. Suhtes on liiga palju draamat

Oled liiga emotsionaalne ja tekitad probleeme igast väikesest asjast? Oled tõeline draamakuninganna? Noh, meestele selline asi kohe üldse ei meeldi.

Mõned mehed on tunnistanud, et nad tolereerivad draamat, kui naised nendega seksivad. Mida kuumem on naine, seda kauem ta seda talub, aga kui draamat on lõpuks liiga palju, jätab ta su maha.

Aga mida teha, kui olete pikaajalises suhtes? Oleneb sellest, kui kaua te reaalselt koos olete olnud. Iga mees murdub ühel hetkel ja hakkab mõtlema, kas ta armastab sind ikka piisavalt palju ja kas see suhe on ikka seda kõike väärt.

4. Näägutad ja vingud kogu aeg

Põhjus, miks sa midagi ei saa, võib peituda sinu halvas suhtlemisoskuses. Selle asemel, et vinguda selle üle, mida sa ei taha, küsi hoopis seda, mida sa tahad.

Esiteks, keskendugi sellele, mida sa tegelikult tahad ja ära hakka kohe vinguma. Teiseks, ära nõua, vaid küsi ilusti. Enamik mehi tahavad naisi õnnelikuks teha, aga pole ju üldse tore, kui ta annab endast parima, aga sina ikka vingud.

Mehed unistavad naistest, kes on õnnelikud ning pidev vingumine ja nääklemine näitab selgelt, et sa ei ole õnnelik.

Kui oled juba aastaid kogu aeg näägutanud, oled treeninud oma mehe sind mitte kuulama, aga kui muudad viisi, kuidas sa räägid ja käitud, võib ta sind taas kuulama hakata ning see on ju hea teile mõlemale.

5. Käitud maskuliinselt ega kasuta oma naiselikku energiat

Suhtes on ühel inimesel tavaliselt rohkem naiselikku energiat ja teisel maskuliinset. Mõlemad energiad on osa meist endist ja teatud situatsioonid võivad ühe rohkem esile tuua. Ajaloolised stereotüübid enam ei kehti.

Kui oled naine, kes toob suhtesse mehelikku energiat, aga unistad samas tugevast mehest, siis tea, et sellele pole ruumi, kui mees domineerib sinu sees. Mingil veidral põhjusel kipuvad paljud naised oma naiselikku energiat alla suruma (eriti tööl) ja see tekitab stressi, sest me ei saa olla need, kes me tegelikult oleme.

Kas oled mõnda neist asjadest ka enda puhul täheldanud?

Allikas: YourTango