Kui sa suhtemaastikule sisenedes just kohe abiellu ei hüppa või lapsi tegema ei kuku, vaid kõigile uutele pakkumistele avatud oled, siis näed üsna ruttu, et turul on eri tüüpi austajaid, kes sul oma veidra käitumisega juhtme aeg-ajalt kokku ajavad:

1) kassasabas kohatud pidev piiraja — seisis sinu taga hetkel, kui kassalindil uut juuksevärvipakki tampoonipaki peale sättisid ja tegi sulle komplimendi, et uus toon sobib sulle kindlasti sama hästi kui praegunegi. Pidev piiraja küsib sinult peale ühte ühist restoranilõunat suhtlusvõrgustikus pea iga päev, et millal kokku saate ja mida ja kellega eile tegid, pidades sind enda omaks, kuigi tal on mitmes linnas pruut juba olemas.

2) abielus kolleeg — aktiviseerub tavaliselt tööüritustel peale väiksemat tipsutamist, saates sind pilguga tualetini, sättides end sinu kõrvale istuma, et laua all kabistada või püüdes sinuga kahekesi jääda, et sinult väike musi näpata. Esmaspäeval nohistab ta taas vaikselt oma arvuti taga tööd teha (taustapildiks perepilt), et nädalalõpu lähenedes taas su meilboksi komplimente potsatama hakata.

3) ööklubi tantsulõvi — rebis sind tantsima, aga te kumbki ei mäleta, kumb ja mida teist rohkem joonud oli. Meenud talle tavaliselt paar korda kuus öösel kella poole nelja paiku, kui ta sõpradega taas väljas on ja igavusest telefonikontakte läbi lappab. Kui talle siis telefonis vastad, et magad, kuna pead paari tunni pärast maale sõitma hakkama, siis kuuled loomulikult, et kuidas sa nii igav võid olla.

4) tagasihoidlik koostööpartner — sõidutab oma kaubikuga kohale sinu firma maale toodava kauba, silub sind oodates alati juukseid ja tõstab kastid sinu eest lattu. Toob sulle naistepäevaks tulbikimbu ja haarab välismaal olles toidupoest sulle kingituseks kaasa pudeli veini, mille kohta siis järgmisel tarnepäeval küsib, et kas oli hea.

5) naksikas naabrimees — on alati valmis ära sööma su külalistest üle jäänud koogijupid, üle vaatama tilkuva toru või toitma su kassi, kui reisil oled ja seda kõike vaid selle eest, et teda väljaveninud dressipükstest hoolimata tähele paned.

Ehkki ühestki austajatüübist sulle ilmselt kunagi tõsiseltvõetavat partnerit ei saa, on neid ometi tore omada, kasvõi vaid selleks, et meilboksis oleks vaheldust kuivadele töömeilidele, telefonile helistaks ka keegi muu peale vanaema või sõbranna ja majapidamisprobleemide korral ei peaks tellima kallist töömeest (kui too justreklaamidest nähtutega ei sarnane).