Elu koos õige kaaslasega on topeltelu, kahekordselt õnnelik. Sellest matemaatikast ei maksa valesti aru saada. Alati ei ole nii, et mida rohkem kaaslasi — seda lillem elu. Tegelikult ei ole õnne ainus mõõt partnerite arv ja suur valik neist, kellega koos linad higiseks püherdada. Õige kaaslane on ikka selline, kelle kõrvale mitte kedagi teist ei tahagi. Vähemalt mõnda aega.

Meil leiavad naised üsna lihtsalt sellise kaaslase, keda enam mitte käest lasta, sest ega neid kaineid mehepoegi, kellel peale püksipaari ja kiirlaenu palju ette näidata, liiga palju polegi. Kõigile muidugi ei jätku. Aga kui naine ühe sellise leiab, on loogiline, et mees tuleb ruttu ja lõplikult kodustada.

Kui naine on oma viimase vallutuse voorustes kindel ning vabas vormis on piisavalt koos vallatletud ja juba hakkab tunduma, et asi on vaja uuelel levelile viia, enne, kui mees ringi vaatama hakkab, siis ongi saabunud hetk, mil sobiv paar päitseid paika sättida. Enne aga tasuks asi veelkord läbi mõelda ja endale mõned küsimused esitada.

Sokihais

Küsi endalt — kas mulle meeldib tema sokihais? Kui vastus on “jah” siis hakka juba oma nipsajakesi ja kassivoodit kohvrisse pakkima, et mehe juurde kolida. Kui vastus on “ei” siis ei pea kohe Munamäe otsa peitu jooksma ja meest unustama, vaid mõtle järele, millises olukorras sa seda haisu tavaliselt tunned. Kui see on normaalne olukord, kui mees on päev otsa tööl kingad jalas higistanud ja sa ei lase koju tulles ta auravatel jalgadel mahagi jahtuda, enne kui juba annad uusi ülesandeid ja korraldusi ning hindad teda kriitiliselt. Probleem on tõsine muidugi siis, kui mees on räpane ja ei viitsi ennast pesta. Aga kui isegi pestud peast tema lõhnad vastu hakkavad, siis on see looduse hoiatuskarje, et ära jama, otsi uus isane. Selleks meile ninad ongi antud. Ja haisud lähevad aastatega ikka vängemaks, nagu head inimesed vananevad paremaks ja pahad kurjemaks.

Raha

Miski ei eruta naist rohkem kui raha. Selles mõttes on meeste ja naiste vahel ainult üks erinevus, et mehi erutab ka peamiselt raha, aga paljas naine erutab rohkem. Kui paljas naine on värskelt vallutatud, võtab raha taas esikoha sisse. Seega peaks naine mitte ainult endalt, vaid ka mehelt otse küsima, kas mehel ikka on piisavalt raha, et naist elu lõpuni turvalises erutusseisundis hoida.

Seks

Kuna seks on kõige algus ja mõte, siis peaks naine enne mehega kokku kolimist veendnud olema, et mees talle seksi poolest sobib. Kui naine ikka tahab seksi ajal jooga poose võtta või ka ilusa sõbranna seksikolmikusse liita, siis ei maksa mehel naist takistada. Õige naine teab, mida ta tahab ja teab ka kelle abil seda saada. Kui seks väga hästi klapib, siis klapib enamasti ka ühine majapidamine.

Reisid

Enne kui kokku kolida, peaks uurima, kas edasised eluplaanid reisimise osas kattuvad. Kui ikka üks tahab kogu tööst vaba aja aianurgas kuuri all või garaažis nokitseda ja teine tahab punases siidkleidis kasiinos viskit rüübates meestega kaarte mängida, siis on tegu kas täiesti vale paariga või absoluutselt sõltumatute vastanditega, mis tõmbuvad vaid teatud aja ja maa tagant. Kaaslasega on tore koos reisida. Ega ei peagi igale odavreisile Türki oma meest kaasa tirima basseini äärde piinlema, aga elumuutvad arengureisid võiks ikka teha selle kaaslasega, kellega sama katuse eest maksad.

Lapsed

Mitu last te saada tahate? See on küsimus, mille peate enam-vähem esimesel kohtamisel ära otsustama, sest täiskasvanud inimesed ei muutu. Naised vahel loodavad, et mis sellest, kui mees lapsi ei taha, küll ma ta ümber kasvatan. Tegelikult ei olegi kõik mehed isadeks loodud ja kui nad on järsku peigmehe seisusest isa seisusesse sattunud, tunnevad end ahistatuna ja jooksevad uutele metsmaasikaväludele uutelt emastelt luhtaläinud elu pärast lohutust otsima. Paljud mehed on aga lausa loodud isarolli täitma, nad on selle üle uhked ja neid armastatakse jäägitult. Sellise mehega tasub kindlasti kokku kolida, kui ta juba öelnud on, et naist armastab ja tahab just temaga lapsi. Kui ta aga ükskõik millise naisega lapsi saada igatseb, siis võib juhtuda, et ta väga paljudega need ka saab, aga nende eest hoolitsemise asemel otsib aina uusi “emasid”. Kui aga naine arvab, et ta lapsi ei taha, siis muidugi peaks ta leidma mehe, kellel on samasugune eluplaan. Arvestama peab, et mees, kes ei taha lapsi, ei taha tavaliselt ka mingit vastutust mitte millegi ega kellegi eest, ehk siis — milleks üldse pikemat suhet luua? Samas, lühemaid suhteid on ju igasuguseid — mõned higiselt erutavad ja mõned valusalt õpetlikud.

Mida veel peaks teisest teadma enne, kui kokku kolida?