Milline on su tulevik temata?
Ideaalses suhtes kohtuvad kaks inimest, kes kasvavad kokku. Seejuures mängib väga suurt rolli see, kuidas nad näevad enda tulevikku. Jah, see tundub ehk hirmuäratav, aga sa pead arutama enda kallimaga, mida sooviksite teha kahe, viie või kümne aasta pärast. Kui teie soovid ja unelmad ei kattu mingiski sfääris, peaksid tõsiselt mõtlema, kas olete teineteise jaoks õiged või pidurdate teineteise arengut.

Kas tunned end hinnatuna?
Iga inimene väljendab enda armastust isemoodi. Siiski ei tohiks sa teha suhtes hinnaalandust — kui tunned, et kallim ei väärtusta ega arvesta sinu soovidega ning üritab sinu rolli pigem pisendada, võiksid mõelda lahkumineku peale.

Kas sa armastad teda?
Igas suhtes tekib rutiin, see on paratamatu. Suurele armumisele võib saabuda argipäev. Siiski peaksid mõistma, et rutiin iseenesest pole halb, küll aga see, kui oled kellegagi vaid mugavusest koos. Kui sa pelgad lahkuminekut ja oled vaid seetõttu suhtes, siis kordame üle teada-tuntud tõsiasja. “Selle õige” leidmine võtab aega ja täiskasvanud inimene peab oskama olla üksi. Mis veel olulisem, tuleb osata seda ka nautida.

Miks sa oled temaga koos?
Tundub lihtne küsimus, eks? Kui veab, oled koos inimesega, kes muudab su päeva kaunimaks ja sa ootad tööpäeva õhtut, et teda juba näha. Siis on kõik ju suurepärane! Kui sa aga tunned, et ei taha teie suhte üle pikalt juureldagi ja elad päev korraga, siis ... Mõtle sellele, kas teie suhe pakub sulle seda, mida vajad.

Kas oleksid temata õnnelikum?
Ehk oled kuulnud, et igaüks on oma õnne sepp? Ja kui sa oled suhtes, mis muudab su elu pigem muserdavaks ja nukraks, siis oleks aeg sellele lõpp teha. Nii lihtne see kahjuks ongi, ei mingit kõrgemat matemaatikat.

Allikas: Her Campus