TA EI TEE KUNAGI PLAANE

Sa tahad, et ta pakuks midagi välja. Ükskõik, mida! Peaasi, et saaksite seda koos teha — kohtinguõhtust puhkuseni. Siin on aga kole tõde: ta on arvatavasti proovinud seda teha, aga sina oled tema plaanid (kogemata) maatasa teinud. “Tavaliselt, kui üks partneritest ootab, et teine haaraks initsiatiivi, on passiivne osapool seda minevikus juba ilmselt teinud, aga saanud vastu näppe,” ütleb raamatu “Love Secrets Revealed” autor Allen Berger. “Ta on asjast aru saanud, et kõik, mida sa tahad koos teha, peab olema sinu organiseeritud ja kontrolli all. Selline olukord võibki muuta mehe passiivseks.”
Purusta see muster, mõeldes minevikule ja tema pakutud ideedele, mida kuuldes võib-olla silmi pööritasid. Meenub tema mõte minna kalale? Ütle, et tahaksid just seda proovida. Kui mees mõistab, et oled tema ideedele avatud, julgeb ta ka edaspidi neid välja käia.

Vaata Cosmo mainumnbrist:

• Cosmo kaanestaar: vallaline & seksikas Eva Longoria

• Miks oleme sõltuvuses “pahadest poistest”?

• Räägime naistest – 5 eesti meest avaldavad arvamust

• Näita talle oma alasti ihu

• Seks kui magustoit?!

• Milline on sinu lahkuminekustiil

• Salaelu tema telefonis

• Kas oled suveks valmis?

TA ON LIIGA KODUNE

Kui mees teab, kuidas sind orgasmini viia ja et armastad teda 100%, võib ta muutuda voodis laisaks. “Paku talle uusi ahvatlusi — vii seks magamis-
toast välja, näiteks köögipõrandale. Kui pakud välja midagi uut, paneb see ka teda teistmoodi reageerima,” sõnab Berger.
Kui ta teeb sulle lähenemiskatse, ise habetunud ja higine, anna talle märku, et nii ei lähe. Ütle näiteks: “Ma tahaksin sind hirmsasti suudelda, aga su habe teeb mulle haiget,” soovitab raamatu “How To Be a Couple and Still Be Free” autor Tina Tessina.
Võid talle läheneda ka duši all. Libista oma käed üle ta keha ning räägi, kui väga sind erutab, kui ta sealt alt raseeritud on.

TA KINGIB SULLE SÜNNIPÄEVAKS KINDAD

Oleks ju superäge, kui su kallim tooks sulle igaks sünni- ja tähtpäevaks täpselt seda, mida sa tahad. Väga vinge oleks olla ka Beyoncé, aga… jah. Vihja oma kutile, mida sa kingiks soovid. Ei kõla väga romantiliselt? Vastupidi! “Tegelikult on see armas žest,” ütleb Berger. “Su soovide täpne teadmine annab mehele võimaluse teha sind õnnelikuks, mis ongi ju tema eesmärk.” Nädal enne tähtsat päeva maini, et sul on mõned mõtted oma kingi asjus, ning küsi, kas ta tahaks teada, mis need on. Käi välja erinevaid variante, et säiliks üllatusmoment.

OOT… KUMB NEIST ANNE OLI?

Su sõbrad meeldivad talle küll, aga ta ei poe nahast välja, et nendega aega veeta või neid tõeliselt tundma õppida − vastupidiselt sinule tema sõprade puhul. “Naistel on tavaliselt parem suhtlusoskus kui meestel,” sõnab Tessina. “Nad tunnevad end üldjuhul mugavalt ka suuremas seltskonnas ja isegi siis, kui nad ei tunne kohalviibijaid eriti hästi.” Meeste puhul on teisiti. “Kutsu ta enda ja oma sõpradega aega veetma. Paku välja tegevus, millele tal on raske “ei” öelda, näiteks jalkamatš,” soovitab Berger. Kui mees tunneb end ümbritsevas keskkonnas mugavalt, kulgeb teistega tutvumine lausa iseenesest.

TA PIGEM NÄLGIB, KUI VAARITAB

Ta jumaldab su kokkamisoskust, aga sööb õhtusöögiks siiski pigem külmutatud kalapulki, kui ise midagi valmistab. Teisisõnu, ta pole köögis kuigi ettevõtlik ja tal puudub vajalik enesekindlus, kui asi puudutab kokkamist. “Enamik mehi tunneb köögi ees hirmu,” ütleb Tessina. “Pead teda õpetama. Palu tal alustuseks muretseda õhtusöögimaterjal.” Kui ta toob poest vale juustu, ära pahanda temaga, kuna see võib viia selleni, et ta sulgub endasse ega lähe enam kunagi juustuleti lähedale. Kui ta on endale tõestanud, et saab toidukraami muretsemisega hakkama, palu tal end söögitegemise juures aidata. Viimase sammuna ütle talle, et unistad mehest, kes kokkab. Kuidas talle sobiks olla sinu unelmate kokk näiteks järgmisel teisipäeval?