1. Sa räägid liiga palju

Seda juhtub paljudel, et liigne ärevus paneb pidurdamatult seletama. Siin pead sa ennast teadlikult kontrollima — valmista kasvõi kodus vestluse kondikava ette, näiteks kirjuta üles, mida võiksid kohtingukaaslaselt küsida.

2. Sa räägid liiga tõsistel teemadel

On suur vahe, kas sa oled kohtingul või psühhiaatri juures. Usu, on palju inimesi, kes seda vahet ei hooma ja hakkavad oma sügavates hingesoppides asetsevaid tundeid ja häireid kirjeldama inimesele, keda nad esimest korda näevad. Veel hullem, mõni räägib isegi oma unenägudest. Kui hakkad selliseid asju jagama esimesel kohtingul, hirmutad inimese kindla peale kohe ära.

3. Sa jälgid pidevalt oma telefoni

Ära pane telefoni üldse laua peale. See on täielik vestlusetapja, kui mobiil laua peal pidevalt suriseb ja sa siis muudkui silmanurgast jälgid, mis toimub. Ilmselgelt jääb su kohtingukaaslasele mulje, et kõik need inimesed telefonis on sulle olulisemad kui tema ega raiska su aega sellega, et peaksid temaga uuesti välja minema.

4. Sa räägid oma eksist

Isegi kui su lahkuminek eelmisest kallimast on nii hiljuti juhtunud, et sulle kõik temaga seostub, ära seda palun välja ütle. Kui tellite toitu, siis ära maini, et see või too oli su eksi lemmiktoit. Kui tuleb su eksi lemmikbändi, mille kontserdil koos käisite, lugu, jäta see samuti enda teada. Kui sulle muidugi su kohtingukaaslane ei meeldi, siis käitu vastupidi, lase käia ja räägi oma eksist palju jaksad, saadki oma kaaslasest kiiremini lahti!

5. Sa nõuad liiga palju

Muidugi sa oled printsess ja kõige imelisem naine maailmas, aga see ei tähenda, et igale poole, kuhu sa astud, peab punase vaiba maha rullima. Kui sa hakkad kohe uhkeid restorane nõudma ja mehe valitud pubi peale nina kirtsutad, siis jätab see mulje, et sa oled ainult raha peal väljas. Ükski mees ei kutsu teist korda kohtama naist, kes kohe alguses kullakaevaja mulje jätab.

Allikas: Her Campus