Alkohol uhub minema su kriitikameele
Sõna-sõnalt võttes tähendab see, et tasuta voolav alkohol aitab sul seksikaks juua ka igava ja pisut kummaliselt lõhnava IT-venna, kellele sa muidu teist pilkugi ei heidaks. Jah, peomöllus võib kõik tunduda meeletult lummav, ent esmaspäeval tööle minnes ei leia su häbi otsa ega äärt.

Nii sa ametikõrgenduseni ei jõua…
Võib juhtuda, et laulad ülemusega käsikäes karaoket või kulutad raamatupidajaga agressiivselt tantsupõrandat, kuid vaata liigse tiivaripsutamisega ette — sa ei tea iial, millise mulje endast nõnda kolleegidele jätta võid, eriti aga ülemusele.

Sind hakatakse klatšima
Naised, kes firmapidudel igale meeskolleegile musi tahavad teha, saavad külge pleki, mis enam nii kregesti pesus välja ei tule. Kõigile jääb meelde, kellega sa peol baarileti taha pugesid.

Kui hästi sa oma kolleegi tegelikult tunned?
Su meeskolleeg võib olla väga “magus pala”, kuid kuidas sa tead, et tal pole tegelikult tüdruksõpra või koguni naist ja last? See, et tema tahab peol pisut vallatleda, ei tähenda, et sina peaksid endale võtma alandava rolli “teise naisena”.

Sa võid ära armuda
Kuna inimesed veedavad väga suure osa oma ajast tööl, siis ei ole ka vähetõenäoline, et nad seal kellessegi armuvad. Ent kas sa tõesti tahad alustada suhet purjus peaga ja peol, mitte viisakal ja mõnusal lõunasöögil?

LOE KA:

Allikas: ivillage.co.uk