Ta hindab seda, mis tal on
Mida enam suudab mees hinnata inimest, kellega ta on koos, seda vähem tahab talle ka liiga teha. Kui ta tõeliselt armastab naist, siis üritab ta teha kõike, et kallim end hästi tunneks.

Ta suudab kontrollida enda tunge
Meil kõigil on oma tungid, kuid tihtipeale tuuakse see just vabanduseks. Samuti asjaolu, et inimene pole loodud monogaamiaks. Ehk tõesti, kuid siin tuleks meenutada seda, et monogaamia on valik. Mees ei peta, kui on otsustanud, et pühendub vaid ühele inimesele.

Ta hindab armastust
Loomulikult on seksil oluline roll, kuid tõelises suhtes pole see kõige olulisem. Pealegi võib ainult seksil põhinev suhe kiiresti lõppeda. Kui kaks inimest armastavad ja austavad teineteist, siis nad ei vaja “midagi põnevamat”.

Ta austab enda naist
Petmine näitab seda, et mees ei austa partnerit ja on valmis ta usaldust murdma. Seda tehes lükkab ta kõrvale teise tunded ja keskendub vaid iseeenda kire rahuldamisele.

Ta austab iseennast
Mõni mees ei peta sellepärast, et kardab vahele jääda. Teine aga ei teeks seda isegi siis, kui teab, et kõrvalehüpe ei jõuaks kunagi partneri kõrvu. Miks? Sest ta on enesekindel ega vaja oma mehelikkusele kinnitust.

Allikas: Sexy Confidence