1. Sinu uhkus, tema kadedus

Iseendale ei ole ilus valetada. Tunnista, et ka sina tunned oma sõbranna peale mingil põhjusel kadedust. Nüüd on aeg ka tema kadedaks muuta! Räägi oma sõpradele ja tuttavatele, kuidas su kallim sinu eest alati hoolt kannab ja milliseid kingitusi ta sulle teeb. Räägi, mismoodi te nädalavahetuseti romantiliselt jalutades päevi õhtusse saadate.

2. Sa tunned, et sul veab!

Usu või ära usu, mida rohkem sa oma kallimaga uhkustad, seda rohkem sul ka loteriivõidu tunne tekib. Sa saad aru, et sind on tabanud tõeline peavõit — kõik on suurepärases korras ja teil ongi kõik lihtsalt superhästi!

3. Et asjad läheks nii nagu sina soovid

Paljud naised jagavad oma kogemust — mida rohkem nad oma kallimaga uhkustavad, seda rohkem nende partner ka neile meele järgi käituma hakkab. Nende kallim on muutunud rohkem tähelepanelikumaks ja arvestavamaks, kodus on vähem tülisid ning lihtsam on leida üksmeelt. Ära nüüd enam küll mõtle, helista kohe oma sõbrannale ja räägi, kui hea mees sul on!

4. Vastureaktsioon

Mida rohkem sa annad, seda rohkem saad sa ka tagasi. Nii on ka suhte puhul. Mida rohkem sa oma kallimat kiidad ning temaga uhkustad, seda rohkem hakkab ka tema seda tegema. Kui tahad, et ta oma sõpradele räägiks, milline hea naine tal kodus on, siis on aeg asjaga ise algust teha.

5. Ma olen õnnelik!

Uhkustamine ei pea ainult suure avalikkuse ees aset leidma. Kui sa tunned, et oled oma kallimaga koos õnnelik, siis lase sel ka välja paista. Sära ja naerata ka oma partneri ees, näita talle, kui õnnelik sa tegelikult oled. Teie suhe muutub veel ilusamaks!