1. Rahamured

Raha võib rikkuda ka kõige tugevama suhte. Eriti veel siis, kui see suhe väga vana ei ole. Noored inimesed alles tegelevad eluplaani paika panemisega, kuhu hulka ka majanduslik seisukord kuulub. Seetõttu võib täitsa tühjast tüli tekkida.

2. Kommunikatsiooniprobleemid

Paljud noored inimesed abielluvad, et teineteisega rohkem aega koos veeta. Küll aga võib see koosviibimine pärast väsitavat ja pikka tööpäeva tõelise tüütusena tunduda. Kas ma tõesti pean temaga veel RÄÄKIMA?

3. Kontroll

Öeldakse, et usaldus tugevneb aja jooksul. Nii ei pruugi näiteks vanemale inimesele tema abikaasa põsele suudlemine teise naise poolt mitte midagi imelikku tunduda. Verinoor naine võib aga näha selles ohumärki. Seega tasuks kindlasti enne natukene mõelda, kui ühele põlvele laskuda või oma jah-sõna öelda.

4. Probleemid ämma ja äiaga

Kui me oleme noored, siis me oleme ka rohkem äksi täis. Impulsiivsus võib aga viia lauseteni, mida soovime, et öelnud ei oleks. Eriti juhul, kui tegemist on näiteks ämma või äiaga. Samuti ärritavad noori inimesi igasugu õpetused, mis vanema generatsiooni poolt nendeni jõuavad. Hea soovitus võib tänitamisena tunduda. Tänitamine aga ajab vihale.

5. Laste kasvatamine

Olgu selleks lapse saamise soov või lasteaia valik — see kõik võib uskumatul määral stressi tekitada. Abielust järgmine loogiline samm tundub lapse saamine, kui üks selleks valmis ei ole, siis on kindlasti tüli majas.