1. Eesti inimeste keskmine suudlus kestab 4 sekundit. Kui tuua võrdluseks Läti ja Leedu inimeste seas tehtud uuring, siis on selge, et meie lõunanaabrid lätlased on oluliselt kirglikumad, nende keskmine suudlus kestab keskmiselt 10 sekundit. Leedu inimeste keskmine suudlus kestab samuti 4 sekundit.

2. Keskmine vanus esimese suudluse ajal on 16 aastat. Siinkohal olid Balti riikides numbrid samad, kõigis kolmes riigis ollakse esimese suudluse ajal 16-aastane.

3. Iga päev suudleb 27% eestlastest. See on ju tore, et veerand meie kaasmaalasi suudleb iga päev. Kuid Lätis ja Leedus on numbrid pisut suuremad, leedulastest suudleb iga päev 30% inimestest ja lätlastest 35%.

4. 64% eestlastest suudleb vaid oma kallimat. Siinkohal selgus, et eestlased on kõige konservatiivsemad, üle poolte vastanutest suudleb vaid oma kallimat. Lätlastest jagab oma suudlusi vaid kallimale 54% vastanutest ning leedulastest 44%.

5. 17% eestlastest kasutas suudluse kirjeldamiseks sõna „nauding“ ja vaid 7% vastanutest seostas suudlemist sõnaga „armastus“. Kes ütles, et eestlased ei ole kirglikud? 17% vastanutest kasutab suudluse kirjeldamiseks sõna nauding, lätlased ja leedulased aga seostavad suudlemist peamiselt sõnaga „armastus“. Kõigest 5% lätlastest ja 9% leedulastest kasutab sõna „nauding“.