Suurbritannia kõige edukamaks armukeseks tunnistatud Lee, alustas oma karjääri juba viisteist aasat tagasi ja jätkab seda ka täna eriolukorra ajal, edukalt.
„Olen üksik naine ja ei kavatse aasta otsa „vanglas” istuda- kedagi mitte näha ega nautida seksirõõme,” pahvatab Lee, kes enda sõnul on igati hoolas, kannab maski ja hoiab distantsi.

Abielunaisest armukeseks
Gweneth hakkas esmakordselt abielumeestega kohtuma pärast seda, kui tema enda abikaasa teda pettis, soovides lõpuks avatud suhet.
„Ma võtsin abieluvandeid tõsiselt ja olgugi, et armastasin juba toona seksi ja uute inimestega magamist, kavatsesin olla oma abikaasale truu,” selgitab Lee.
Kahjuks ei olnud naise hollandlasest abikaasal sama plaan ja tal oli mitmeid afääre. „Ta tunnistas, et armastas teiste inimestega olemist ja ütles, et eelistab avatud suhet. Mõtlesin, et kui ta sellest jagu ei saa, siis liitun ka mina sellega.”

Tänaseks on naise abikaasa Robert juba kümme aastat surnud, kuid Gweneth ise on tõeliselt rahul oma uue rolliga! „Jah, minu mehed on igapäevaselt koos oma naistega, kuid nad leiavad ka minu jaoks aega,” nendib Lee ja lisab: „kingitused, mida mehed mulle teevad on tõeliselt luksuslikud!”

Hetkel jagab „edukas armuke” end kolme mehega. Nii kohtub naine praegu taanlasega kes töötab laevanduses ja kes on kingitustega alati väga helde. Teiseks kaaslaseks on finantsdirektor, kellel on Gwenethi sõnul palju armukesi, sealhulgas ka tema. Ja kolmandaks abielus pereisea, kes töötab kokana ja kellega kohtutakse regulaarselt hotellides. "Ta ei ole nii rikas kui teised kaks, nii et kingitused pole nii helded, kuid seks on parem."

Pole kunagi abielu lõhkunud!

Kuid ühes on Lee kindel: „Ma pole kunagi abielu lõhkunud. Ükski mees pole kunagi oma naist minu pärast jätnud ja keegi ei jäta ka kunagi, sest ma ei otsi omale meest.”

allikas: mirror.co.uk