1. “Ta varbaküüned olid nii pikad, et kui ta ringi käis, tundus, nagu klõbistaks koer oma jalakesi.”

2. “Ma käisin tüdrukuga, kes ei suutnud kunagi otsust langetada. Näiteks pakkusin välja, et läheks kinno vaatama filmi, mida tema tahab. Ja kas ta valis mingi linateose välja? Ei! Lõpuks selgus, et tal oli samal ajal muidugi ka teine peika. Põhjuseks see, et ta ei suutnud otsustada, kumb meist on parem.”

3. “Ta mälus nii valjusti. See oli masendav! Ma põrnitsesin teda ja tundsin, kuidas tahaks selle pagana praetaldriku laualt maha lükata. Veel hirmsam oli aga see, kui talle miski reaalselt ka meeldis: siis kukkus ta oigama ja mõmisema.”

4. “Läksime kohvikusse ja küsisin, kas ta ka soovib midagi. Ta vastas konkreetselt, et ei. Siis aga asus ta mu burgerit nosima. Käisin vahepeal WC-s ja kui sealt naasin, oli ta kõik nahka pannud. Mingu ta ka …”

5. “Jätsin pruudi maha, sest olin kindel, et ta varjab mu eest midagi ja kavatseb lahku minna. Noh, ta varjaski: kruiisireisi kahele. Olin 22aastaselt täielik idioot.”

6. “Ma olin üheksane, kui mul oli pruut ja sain ka esimesed prillid. Kui nendega tema ette ilmusin, kirtsutas ta vaid nina ja ütles: “Issand, kui vastik, selline nohkar.” Loomulikult jättis ta maha. Praegu on temast saanud narkomaan.”

7. “Ta oli tõsine Nickelbacki fänn. Õigemini võrdles seda Shakespeare’iga.”

8. “Olime restoranis, kui ta ütles, et kassid on lollid. Ägestusin ja küsisin: “Kas sa tahad öelda, et mu kass on loll?” Ta vastas sellele jaatavalt. See jäi meie ainsaks kohtinguks.

9. “Ta sõi hommikusöögihelbeid vee, mitte piimaga. See ei ole normaalne!”

Allikas: Bored Panda