1000 naist hõlmanud küsitlus näitas, et noor armsam võib panna naist end keskmiselt neli aastat nooremana tundma. Selgus, et noorte partneritega daamid naudivad üldjuhul rohkem aktiivset tegutsemist ja nooruslike hobidega inimestega suhtlemist. Enamik kinnitas, et armsam on neilt neli aastat tegelikust vanusest maha võtnud, kuid üks kümnest väitis, et noor armuke viis suisa kümme aastat turjalt.

Rohkem kui pooled ütlesid, et partneri energia on nakkav ning 27 protsenti käib pubides ja ööklubides rohkem noorema mehega koos olles. Kolm kümnest naisest tunnistas, et näeb oma riietusstiiliga vaeva, et nooruslikum olla ning kuus püüab kõrget vanust kompenseerida suhtes värskuse ja elevuse hoidmisega.

Uuring näitas ka, et mida suurem on eavahe, seda õnnelikum naine on. Paljud küsitlusele vastanutest leidsid, et vanemad mehed on tujukad, tõsised ning tihti vormist väljas. Samas ajavad nooremad kaaslased naisi naerma ning omavad kergemat ellusuhtumist. Siiski leiti, et vanemad mehed on tavaliselt rüütellikumad ja usaldusväärsemad. Iga kuues naine, kellel oli selja taga suhe vanema mehega, kinnitas, et otsib nüüd endale nooremat partnerit. Kuid asjal on ka väike varjukülg — kolm naist kümnest ei usaldaks oma noort armsamat temavanuse näitsikuga kahekesi jätta.

Allikas: Daily Mail

Kallis lugeja, kas Sina soovi(ta)ksid nooremat meest?