Käesolev on järg loole
.

Võimalik, et tal ei ole autot, mistõttu teil tuleb teda igale poole sõidutada. Võimalik, et ta ei võta teiega välja tulles rahakotti kaasa, mistõttu teil tuleb kõige eest maksta. Võimalik, et ta ei suuda töökohta hoida või tal puudub üldse soov seda hankida. Ja kui tal on töökoht, siis ei ole see põrkelaud paremasse ametisse, vaid ajutine tööots või miinimumpalgaga töö, mis ei nõua kuigi palju mõistust ega oskusi, vaid suutlikkust õigel ajal kohale ilmuda. Paraku ei ole ka see tema tugevaim külg ning tal on kohati raske üldse välja ilmuda.

Võimalik, et ta elab senini koos vanematega või on igavene tudeng. Ta on paljuski mõttes veel laps, eriti mis rahalisse vastutusse puutub. Mõnikord on ta muretult õnnelik, mõnikord nõretab enesehaletsusest, aga ta ei suuda iial ennast selliselt organiseerida, et enese või kellegi teise tuleviku eest hoolitseda.

Küllus

Yapide kategooria on seitsmest eriti viletsat sorti meestest kõige arvukam. Temaga on väga lõbus, aga ta ei võta enda peale vastutust. Üksildased naised lepivad yapidega, kuna neid on lihtne leida, kuna neil ei ole kannatust oodata mõnd tõelist pärli. Yapid toovad paljudes naistes välja emainstinkti ning on sageli voodis jõulised ja innukad. Noored ja vaesed pesitsevad tavaliselt ööklubides, ostukeskustes ja baarides.

Ka ülikoolid kubisevad sellistest noorsandidest. Samas tuleb silmas pidada, et ainuüksi noorus ja vaesus ei tee mehest veel yapit, kuna enamus tudengeid omandab ülikoolis oskuse sõltumatut elu elada ja leida töö, mida nad naudivad. Yapi aga on igavene üliõpilane, kes ei ole suutnud ka aastate pärast ennast leida.

Ei mingeid eesmärke ega plaane

Enamus noormehi alustab väga vähesega. Noorus ja vaesus iseenesest ei ole probleem. Mis aga eristab yapit teistest noortest meestest, on ambitsioonide puudumine. Selline mees lihtsalt kulgeb ilma igasuguste eesmärkide või plaanideta.

On mõistetav, et noortel ei ole palju raha. See on arusaadav ja lubatav, kui te näete, kuidas nad teevad iga päev tööd oma eesmärkide täitumise nimel. Potentsiaaliga ning paljulubavate tööharjumustega vaese mehega ühise elu alustamine tasub riskimist. Aga yapil ei ole muud potentsiaali kui enese lõbustamine. Nii nagu laps, ei mõtle ta ei enese ega teie tulevikule.

Tal ei ole

Yapit on kõige kergem määratleda selle järgi, mida tal ei ole. Tal ei ole autot, kuna ta ei suuda kindlustusmakseid tasuda, või ei ole tal raha, et teha korda vana auto, mis tal on. Ta istub garaazhis ja ootab, et uus mootor ise kohale jõuaks. Aga ta suudab ennast hästi õigustada. Nii te siis sõidutate teda, kuna ta peab siin-seal käima ja taksoks tal raha ei ole. Ka on ilma autota raske tööl käia ning võibolla palub tal teid ennast ka tööle sõidutada. Kui ta tööl käib, võib ta teenida parasjagu niipalju raha, et viia teid sööma kusagile mujale kui hamburgerirestorani.

Ta vaatab ka päise päeva ajal televiisorit, et oma probleemid unustada. Ta istub interneti jututubades ning mängib arvutimänge, kuna lõbus ju peab olema! Ja nii see aeg kaob, ilma et ta jõuaks pesugi pesta. Ja kui teie koju jõuate, ei näe ta mingit probleemi selles, et teie ka tema pesu masinasse torkate.

Teie maksate

Ja lõpuks te maksate enamusel kohtamistel nii enese kui tema eest ja kui ta kolib teie juurde või abiellub teiega, maksate teie tema arveid kogu elu. Ta muutub tujukaks, kui te ei anna talle iga nädal raha CD-de ja ajakirjade ostmiseks ja kui te ostate talle mobiiltelefoni, tekitab ta “sõpradega” rääkides kohe kopsaka arve. Samas ei saa ta aru, miks naine nii pahane on. Ta ei suuda tõmmata seost oma tegude ja nende maksumuse vahel . Ta mõtleb raha peale vaid siis, kui ta seda vajab. Ja siis ta küsib seda teilt. Ja ühel päeval te ärkate üles ja mõistate, et teie muudkui annate ja tema muudkui võtab.

Mitte kõik ei ole võtjad

Mitte kõik yapid ei ole võtjad. Mõned neist on lihtsalt noored ning läheb palju aega, enne kui nad on suhteks valmis. Nad võivad olla voodis suurepärased ja omada kuue miljoni täku vastupidavust. See aspekt neis teile meeldib. Nad ei hooli sellest, kui te ei osta neile mänguasju ega tasu nende arveid (emme ja issi aitavad teda). Nad on toredad ning teil on koos hea olla. Neile ei lähe korda, et neil ei ole pangaarvet ning et nende töökoht ei nõua muud kui pizza kohaletoimetamist ja et nad jagavad korterit kuue muu kutiga. Nad teevad igavesti seda, mis neile meeldib, ja on õnnelikud.

YAPid ei hoolitse teie eest; teie hoolitsete nende eest

Seda tüüpi yapiga on kergem läbi saada kui tujuka indiviidiga, kelle meelelahutuse eest teil tuleb hoolitseda. Nii et kui te ei otsi veel tõsist suhet enesega võrdse partneriga, siis võite selle tüübiga sõbrustada, lootuses, et ta ühel päeval suureks saab. Samas kui teil tuleb oodata, et keegi muutub, on mõistlikum edasi liikuda ja mitte jääda imet ootama, sest te võite oodata seda terve igaviku.

Seda tüüpi yapi, nii nagu ka temast palju nõudlikum tüüp, on tulevikule mõtlemise suhtes allergilised, seega ei tasu teil oodata, et ta mõtleks teie vajaduste peale. Kõik peab olema lõbus ja kui teie tahate sama, siis on kõik hästi. Aga kui te tahate midagi enamat, siis on aeg edasi liikuda, sest püsisuhe tema sõnavarasse ei kuulu. Kui te tahate, et ta suunurgad alla kukuksid ja pilt tühjaks muutuks, siis tasub talle vaid seda sõna meelde tuletada.

Titalik minatamine

Minatamine on komme asetada “mina” esimesele kohale ning see iseloomustab kõiki seitsmiku kandidaate. Yapid näitavad teile kõikvõimalikul moel, et teie ei ole nende mõtetes sugugi mitte esimesel kohal. Aga nad erinevad armidega mehest, kõrvalhüppajast, pöörastest ja meeste meestest selle poolest, et nende minatamine on titalik. Neil on hea meel, kui te nende eest hoolitsete, aga nad ei suuda samaga vastata.

Nii nagu imikud, moodustavad nad oma universumi keskuse ning kõik selles asuv eksisteerib vaid selleks, et neid toita ja lõbustada. Nende ülesanne ei ole kellelegi teisele rõõmu valmistada, nad eksisteerivad vaid selleks, et vastu võtta.

Beebi minatamine on ajutine ning temal on potentsiaali suureks kasvada ja muutuda. Beebi on armas ning on looduse poolt nunnuks loodud. See väiksus, nunnusus ja noorus avaldavad täiskasvanutele mõju ja sunnivad täiskasvanuid nende eest hoolitsema. Beebide abitu, ometi nõudlik iseloom teeb neist väga omapärase ellujääja tüübi.

Parku on yapid lapsepõlve kinni jäänud. Mina, mina ja ainult mina — see on need sõnum. Nad ootavad, et naine oleks ohverdav ema, kes ei taha midagi vastu. See ei ole võrdsete inimeste suhe. Ka ei ole see enam nunnu, kui ema peab end ribadeks rebima, et hoolitseda poja eest, kes oleks kaua aega tagasi pidanud pesast lahkuma.

Hoolitse minu eest

Võibolla te olete hoolitsevat tüüpi ning tahaksite hoolitseda beebi eest. Kui see on nii, siis sobib yapi teile. Te olete õppinud asetama oma vajadused viimasele kohale. Yapid ei hoolitse teie eest, teie hoolitsete nende eest. Kui te olete tugev naine, kes tahab hoida rahakotti oma käes, siis on yapi teie jaoks ideaalne. Kui te aga tahate võrdset partnerit, jätke yapi rahule.

Liiga palju pingutamist

Yapi ei ole meeste mees ega kõrvalhüppaja, kes teiega olemiseks tõtt väänab. Ta tunnistab ausalt üles, et tal ei ole ei raha ega ambitsioone. Ta ei viitsi vaeva näha, et teid lõksu meelitada. Teie ise lasete end ära kasutada. Ta ei armasta tööd teha ning sõltub selles osas teist.

Ka ei ole ta nii tüütu nagu armidega mees, kuna tal ei ole eriti mingit minevikku, mille üle muremõtteid mõlgutada. Ta on nagu tühi tuba, kus kerge tuuleõhk puhub läbi kardinateta akende. Talle meeldib lasta massimeedial oma meelt lahutada ning ta otsib naiste seltsi vaid siis, kui ta genitaalid teda selleks sunnivad. Ta ei meenuta ka pöörast meest, kuna tal ei ole juurdunud käitumismalle, mida ta peab järgima. Enamusel juhtudel on ta tavaline noor mees, kes vaatab liiga palju televiisorit, kelle valjuhääldaja on liiga valjuks keeratud ja kellel on rohkem seisukohti muusika kui elu tähenduse kohta. Tema seisukohad on kergekaalulised, mitte kinnisideed.

Ja kuigi ta tundub olevat räpase seitsmiku hulgas kõige etem, ei tee see teda veel heaks, kuna ka tema tahab olla meele järele ainult iseendale. Ta ei hooli teile meele järele olemisest (võibolla välja arvatud voodis, aga ka see on seotud peamiselt noorusest tingitud vastupidavusega). Ta ei mõtle sellele, kuidas teile head meelt valmistada ja kui palju teie tema heaks teinud olete. Kui tema oleks peres leivateenija, käiksite te kiiresti alla, ja kuna tal ei ole vähimatki kavatsust selleks saada, peate raha teenima teie. Töötage, töötage, töötage ja pidage üleval seda parasiiti, kelle emotsionaalne arengutase ei ole nii kõrge, et ta mõistaks, mida armastuseks vaja on.

Mida te teha saate?

Tehke vähem

Yapiga suhtlemise probleem peitub selles, et te juba teete niigi liiga palju. Tehke tema heaks vähem ja vaadake, kuidas ta reageerib. Kui ta muutub tujukaks, siis näitab see seda, et tegemist on yapiga, kes keeldub muutumast. Ja lõpptulemusena läheb ta kellegi teise juurde, kes rahuldab tema vajadusi paremini, kuna ta on parasiit ja naiste arvel elamine on ainus elamise meetod, mida tema tunneb.

Kui ta märkab, et te teete tema heaks järjest vähem, ning tõstatab selle küsimuse, siis öelge talle, et teie suhe on ühepoolne. Kui ta seda mõistab ja lubab teie jaoks rohkem teha, kuna ei taha teid kaotada, siis oodake, Yapid on õppinud selgeks, et sõnad ja lubadused, mitte teod, on viinud nad nii kaugele, kus nad on. Rääkimisest ei pruugi siiski kasu olla, ta võib olla lootusetu juhtum.

Visa tüüp

Yapid ei taha muutuda, kuna nii on mõnus elada. Nad liiguvad edasi, kui naine saab aru, mida ta endast kujutab. Sellised tüübid otsivad naisi, kes tahavad olla hoolitsejad. Ja selliseid naisi on küllalt ning yapid naudivad hõlpelu, püsides naisega koos seni, kuni keegi parem silmapiirile ilmub.