Korratu lahtiriietuja

Kui te viskate riided, kuhu juhtub, siis olete sõbralik elu-on-pidu tüüp. Te olete oma mõtetes ja arvamustes vaba ega hooli eriti, mida teised teist arvavad.

Piinlikult korralik lahtiriietuja
Kui te võtate iga eseme ettevaatlikult seljast ning panete selle korralikult ära, siis olete inimene, kellele meeldib rahulik elu. Teile meeldib rutiin ja te usute, et parim meetod probleemide lahendamiseks on neid vältida.

Kingad ja sokid esimesena
Te olete perfektsionist, väga uje, tähelepanelik, usaldusväärne ja mõtlete asjad enne otsustamist hoolega läbi. Te lahendate ülesandeid metoodiliselt ja keskendunult. Te teate, kuidas asjadele tähelepanu pöörata.

Aeglane lahtiriietuja
Kui te võtate seljast särgi ja 10 minuti pärast püksid, siis olete äärmiselt enesekindel intellektuaalne mõtleja, kellele ei meeldi, kui teid segatakse. Teile meeldib, kui teil on palju vaba aega.

Kiire lahtiriietuja
Kui te riietute lahti võimalikult kiiresti, siis tunnete te muret teiste ja selle pärast, mida nad teist arvavad, aga muretsete ka oma vajaduste pärast. Te olete keskendunud perekonnale ja olete väga toimekas.

Ehted kõigepealt
Kui te võtate kõigepealt ära sõrmused, kella ja muud ehted, siis olete soe, tundlik ja romantiline inimene.

Mitte iial ei riietu ühtmoodi lahti
Kui te ei riietu mitte iial ühtmoodi lahti, siis olete teadmishimuline huvitav inimene, kellele meeldivad väga erinevad tegevusalad. Te olete valmis võtma riske ning nautima seiklusi ja lõbusat seltskonda.