Nüüd aga vaadelgem kujundite vastastikust asendit seal. Just see avabki mõned saladuste uksed. Võtke arvesse, et suunad “vasakul” ja “paremal” ei tähenda peegelpilti, vaid “paremal” on see, mis asub teist paremal.

Rist asub otse ringi kohal. Olete kindlalt oma mehe perre sisse elanud, asudes “väikese tütre” kohale. Peate enesestmõistetavaks, et abikaasa isa segab end teie ellu, annab nõu, vahel ka juhiseid. Kui teie ring osutus täpselt risti all olevaks, siis kujunenud olukord sobib teile. Olete ilmselt väga noorelt abiellunud ning ei jõudnud tunda tõeliselt iseseisva elu rõõme ja muresid. Kui ringi ja risti eraldab tühi ruut, tähendab teid rõhub liiga karm kontroll äia poolt, püüate alateadvuses temast psühholoogiliselt eemalduda.

Rist asub ringi kohal paremal. Tunnistate, et mehe isal on suur mõju teie abielule. Arvate, et teie noorel perel on raske ehitada kindlat tulevikku ilma partneri vanemateta. Võimalik, et ootate nende aktiivset osavõttu teie olmeprobleemidest, näiteks soovite, et nad aitaksid teid oma kodu muretsemisel. Teie meelest on vanaisa roll laste kasvatamises väga tähtis, seetõttu teete kõik, et ta veedaks lastega võimalikult palju aega.

Rist asub ringi kohal vasakul. Teil tuleb arvestada äia ülemvõimuga perekonnas, kuigi peate paljusid tema vaateid vanamoodsateks. Kui teie ring sattus otse risti alla, siis ilmselt andestate suuremeelselt äiale tema teatava autoritaarsuse, sest teate, et karmi peremehe maski taga on peidus haavatav ja hea inimene. Kui teie ringi ja risti eraldab tühi ruut, mõtlete, et ta on sageli liiga isemeelne ning püüate ta selja taga talitada nii, nagu ise õigemaks peate.

Rist asub ringi all paremal. Olete harjunud peresuhetes domineerima ning ei pea vajalikuks äia enesearmastust säästa. Kui teie ringi ja risti eraldab tühi ruut, st rist, mis tähistab teie äia, asub tabeli kõige alumises reas, olete teie tõeline peredespoot. Ehk peaks suhetesse veidi pehmust lisama?

Rist asub ringi all paremal. Teie arvates on äi suur fantaseerija ning te püüate teda igati pilvedest maa peale tuua. Katkestate karmil käel tema igasugused katsed nii teie pereellu kui ka lastelaste kasvatamisse sekkuda, arvates, et suhtlemine temaga ei too lastele mingit kasu. Püüdke mehe isale teistsuguste silmadega vaadata: kas siis oleks parem, kui ta — sarnaselt teiste eakate inimestega — aina kritiseeriks noorust ning pidevalt toriseks?

Rist on ringi all vasakul. Tunnete end kogu perekonna emana. Suhtute armulikult äia veidrustesse ning püüate neid mitte tõsiselt võtta. Teie äi armastab oma noorust meelde tuletada ning tüütab lähedasi pidevalt oma juttudega ammumöödunud aegadest. Äkki peaks neid lugusid veidi tähelepanelikumalt kuulatama? Sest just traditsioon on see, mis liidab perekonna meie kiirete muudatuste ajal.

Rist asub paremal, ringiga samal real. Olete võrdsete suhete poolt perekonnas. Äi on teie jaoks eelkõige huvitav inimene, kellel on õnnestunud säilitada oma nooruslik hing, vaatamata kõikidele eluraskustele; pealegi on ta perekonna vanim liige.

Rist asub vasakul, ringiga samal real. Te hindate oma mehe isa just tema elukogemuste pärast, mida ta saab jagada teie ja teie lastega. Püüate temaga võrdsetel alustel läbi arutada kõik oma pereprobleemid, olles kindel, et tema teadmised korrutatuna teie entusiasmiga võivad anda häid tulemusi.