Kindlasti on meie/teie hulgas ka neid, kellel allpool välja pakutud sündmuste arengud eluski läbi elatud. Kõik kommentaarid teemal, kuidas asjalood tegelikult areneda võivad, on igati teretulnud. Elu on ju palju mitmevärvilisem kui endale sageli julgeme tunnistada.

Neile, kes aga vaid turistina elukaaslase käevangus on harjunud maailma vaatama ja seiklustest ei vaimustu, olgu veel kord meelde tuletatud, et tegemist siiski fantaasiamänguga, mis EI oma soovituslikku kaalu.

Kirgede sügavik

Armastus esimesest silmapilgust kuni puhkuse viimase päevani. Kirglikud suudlused vahelduvad pisarate ning karjetega. "Ah, miks me ei või küll igavesti kokku jääda!?" -nutavad viiulid. Shashlõkist imbub verd. Üldiselt, mõistetav meeleolu.

Mängime tundeid

Sündmused arenevad klassikaliselt, vaid veidi kiirendatud tempos. Tutvus rannas või peoõhtul - ilma igasuguse tagamõtteta. Sõprus. Ühised ronimised mägedes. Esimene suudlus. Esimene seks öösel rannas. Puhkuse lõpuks - peaaegu armastus.

Kuramaazh

Lõunad ühise laua taga. Õhtused kõrgelennulised vestlused. Tantsitakse alati koos, sest teine võib mehele ära öelda ning on teadmata, kas keegi teine temakest tantsule palub. Seks puudub - peaaegu puudub.

Puhas seks

Kiire ühendus, ilma erilise kurameerimiseta. Skeem: tutvus-õhtusöök-jook-voodi. Või kiviklibuline tee.

Juhuslik armastus

Mitte alati ei järgita skeemi: "tutvus - kurameerimine - seks". Tulemus on aga täiesti ühemõtteline - armastus. Erinevalt nr. 2-st on see tõeline, ilma naljadeta. Järgmine etapp - elada koos ning surra ühel ja samal päeval