1. Kas sa oled kategooriliselt mõistusabielude vastu?
  2. Kas on juhtunud, et oled saavutanud häid tulemusi ka siis, kui edusse ei uskunud peale sinu mitte keegi?
  3. Kas sinu ennustused ja prognoosid lähevad sageli täide?
  4. Kas sa oled pidanud teiste arvamusele vastu hakkama ning lõppkokkuvõttes on sul õigus olnud?
  5. Kas sa usud armastusse esimesest silmapilgust?
  6. Kas sinu sõbrad arvavad, et sul pidevalt veab elus?
  7. Kas sa tunnetad sulisid ja petiseid juba mitme versta tagant
  8. Kas sinu esmamulje inimestest on sageli õige?
  9. Kas sinu kingituste valik on alati õnnestunud?
  10. Kas sa oled loteriiga võitnud?

Iga jaatava vastuse eest saad ühe punkti. Liida saadud punktid ja vaata tulemusi.

Tulemused

0–3 punkti
Sa kaldud juhinduma kainest mõistusest, kaalud alati poolt- ja vastuargumente ning alles seejärel langetad otsuse. Selline lähenemisviis on laialtlevinud ning sellel on omad plussid. Ometi on siin ka tõsiseltvõetav puudus. Järgnedes mõistuse häälele, tugined sa tavaliselt oma talletatud kogemustele, need aga võivad sind aidata vaid tüüpilistes, korduvates olukordades. Kui aga asi puudutab midagi säärast, mida varem pole läbi elatud, siis on mõistuslik lähenemine tulvil ekslikke järeldusi, mis omakorda tekitavad alusetuid hirme.
Kui sa satud enda jaoks uude olukorda, püüa usaldada oma sisehäält. Küll näed, see ei vea sind alt.

4–6 punkti
Siu intuitsioon on sulle sageli teeneid osutanud. Paraku on juhtunud ka teisiti: sa oled ignoreerinud oma sisehäält ning toiminud kaalutletult. Siis aga on selgunud, et kaalutlus oli vale. Ei ole mõeldav, et suudad arvestada kõiki võimalikke sündmuste arenguvariante ning nüansse. Sa saad sellest aru, aga ometi ei suuda täielikult oma intuitsiooni usaldada. Oled veendunud, et kainelt mõtlev inimene peab kõigepealt juhinduma oma kogemustest ja teadmistest. Vahel tegutsed siiski vastu sellele veendumusele. Mis siis ikka, ega ennast ei peta.

Üle 7 punkti
Oled äärmiselt tundlik inimene. Sa oskad kuulata südamehäält ning rahuldada oma tõelisi vajadusi. Sinu võime ennast usaldada aitab sul sageli vastu võtta õigeid otsuseid ka kõige keerulisemates olukordades. Jälgi siiski, et sa seejuures ei kaotaks loogilist mõtlemist ega hakkaks segi ajama usaldust intuitsiooni vastu mõtlematusega. Sel juhul võivad sinu võimed sinu enda vastu pöörduda.