1. Ta võib mõneks päevaks ära sõita, ilma et teile teataks, kuhu ja kellega.

2. Ta räägib, et teie ema näeb oma vanuse kohta hea välja.

3. Tema meelest sobib teile punane värv, ning hiljuti kinkis ta teile erkpunase pluusi.

4. Hommikul tööle minnes suudleb ta teid põsele, mitte huultele.

5. Ta kritiseerib teie jalatsikollektsiooni ning vahel ka jala suurust.

6. Tal on ükskõik, kas olete tema sõpradega ühise keele leidnud või mitte.

7. Ta teatab tingimata, kui talle ei meeldi keegi teie sõpradest, ning ütleb ka oma arvamuse.

8. Ta ei jää kunagi tööle kauemaks, vaid lahkub sealt minuti pealt.

Millise summa saite? Iga jaatava vastuse puhul saate ühe punkti, seejärel liitke punktid kokku.

0- 2 punkti = 5 km/h

Tuleb varuda kannatust — võtab aega, enne kui kauaoodatud ettepanek tehakse. Mees, kes sageli töötab hilise õhtuni, on arvatavasti sündinud poissmees, kellel on madal enesehinnang. Ettevaatlikuks peaks tegema ka see, kui sõprade arvamus teist on talle tähtsam kui teie omavahelised suhted.

Soovitus: isegi kui teid rahuldab olemasolev olukord ning te ei planeerigi veel tanu alla saada, veetke siiski oma väljavalituga rohkem aega kahekesi.

3- 4 punkti = 20 km/h

Lillede ja kompvekkide periood on juba õnnelikult möödas ning teie armsam lubab juba endale kohtumisele tulla kolmepäevase ajamata habemega. See pole põhjus kurvastamiseks. Vastupidi, üksnes lähedaste ja usaldusväärsete ees ei varja mees oma puudusi. Põhiline on ise end mitte lõdvaks lasta — ärge torisege ega jutustage 24 tundi järjepanu oma sõbrataride pulmadest, ning te ei märkagi, kui ihaldatud sõrmus juba teie sõrme leiab.

5- 6 punkti = 40 km/h

Te liigute vajalikus suunas ristleja kiirusel. Teid on liigitatud juba kategooriast „minu tüdruk” kategooriasse „elukaaslane”. See aga, et ta hommikul teid üksnes põsele suudleb, tähendab seda, et taltsutamatu kirg on asendunud sügavamate tunnetega. Kui talle meeldib teie ema välimus, on see suurepärane. On ju olemas ütlus: „Kui tahad näha, kuidas su naine 20 aasta pärast välja näeb, vaata ämma”.

7- 8 punkti = 90 km/h

Ta on heldel käel täielikult uuendanud teie garderoobi ning sõitnud siis nädalalõpuks kusagile koos sõprade ja kasti veiniga. See on hea märk! Eranditult kõikidel meestel on kompleksid, nagu tahaksid naised neilt üksnes raha ja uusi riideid. Seetõttu ostavad nad omal initsiatiivil riideid vaid sellele tütarlapsele, kellesse suhtuvad ülimalt tõsiselt. Mehed on loomult praktikud ning eelistavad paigutada vahendeid kindlasse objekti. Ära sõitis ta aga sellepärast, et end tööst välja lülitada ning looduse rüpes järele mõelda, kuidas teha oma abieluettepanekut teile võimalikult romantiliseks.

Valmistage ette pulmakülaliste nimekiri!