Näiteks üks naine rääkis, kuidas lapsed teda Pariisis röövisid ja teine meenutas, kuidas Amsterdamis keegi ta joogi sisse midagi sokutas. Siin on veel mõned šokeerivad lood:

1. “Balile lendamise ajal läks meie lennuk põlema ja me pidime hädamaandumise tegema. Ma arvasin tõesti, et me suremegi ära.”

2. “Ma olin 27aastane, kui reisisin Itaaliasse, kus minust palju vanem meesterahvas mind hotellini jälitas. Enne oli ta üritanud mulle külge lüüa. Ma olin totaalselt paanikas.”

3. “Üks kreeklane sihtis mind läbi mu hosteli toa akna püstoliga. Kindlasti minu kõige hirsam reisimälestus!”

4. “Me ööbisime Mehhikos hotellis, mida ründas kohalik kartell. Nii hirmus!”

5. “Ükskord eksisin ma Peruus asuvasse 3000 aastat vanasse templisse ära. See kestis kõigest 45 minutit, aga tunne oli küll nagu oleksin terve elu seal olnud.”

6. “Lendamise ajal kukkus lennuk ootamatult mõned meetrid alla poole. Turvavöö tuled ei põlenud ja kõik, kes olid sel hetkel püsti ja kõndisid, said viga. Nende seas ka mina.”

7. “Koreas juhtus minuga kõige hullumeelsem asi: minu hotellituppa oli keegi sisse hiilinud ja kui meie pilgud kohtusid, jooksis ta kohe ruumist välja.”

8. “Kamp mehi üritasid mind kinni püüda, kui Floridas oma koertega jalutamas käisin. Ma rääkisin samal ajal oma kihlatuga telefonitsi juttu ja ta kuulis kõike…”

Allikas: Daily Mail