T1 Mall Of Tallinna katusel asub üks ratas. See ratas on kõige suurem ratas terves Eestis, Baltikumis ja võib-olla isegi põhjamaades. See on vaateratas, mis ulatudes merepinnast koguni 120 meetri kõrgusele, annab sõitjatele võimaluse ühe sõidu jooksul, mis kestab kolm ringi, saada suurepärane ülevaade Tallinnast. See on Skywheel of Tallinn.

Skywheel of Tallinn annab kõikidele tallinlastele ja loomulikult ka linna külastavatele inimestele võimaluse kogeda Tallinna, ilma et läbi tuleks sõita terve linn. Justkui peopesal on nii kõrvalasuvad Tallinna lennujaam, Ülemiste järv, vanalinn kui ka teised linnaosad. Nähtav on ka Soome laht ja ligi veerand tundi kestva sõidu jooksul on võimalik vaadata sõna otseses mõttes üle terve Tallinn.

Eriti mugav on Skywheel of Tallinna vaaterattasõit kõikidele lapsevanematele, kelle lapsed väiksemad. Põnevust ja avastamist on kõigile, kuid lisaks tagab mõnus kinnine ja ilmastikukindel gondel meeldiva sõidukogemuse ka lastele, kes sageli kiiresti väsivad. Lisaks on sõidu pikkus täpselt paras, et vastata kõikidele tekkivatele küsimustele või siis lihtsalt nautida vaadet üle Tallinna.

Skywheel of Tallinn on avatud esmaspäeviti alates kella 12-st ja teisipäevast pühapäevani alates kella 10-st hommikul. Sõite saab nautida kuni kella 22-ni õhtul.

Soovijatel on võimalik broneerida enda kasutusse ka Mumm VIP-pakett. See on spetsiaalne gondel, mis pakub sõiduelamust suisa pooleks tunniks ja annab võimaluse tellida lisaks ka suupisteid ning joogipoolist. Mõnusa joogipoolise võid sõidule kaasa võtta ka ilma VIP-paketti tellimata – selleks ei pea sa tegema muud, kui astuma läbi Mumm Lounge baarist, kus saad soovi korral nautida lisaks imelist Tallinna vaadet ilma ajapiiranguta või kasvõi tähistada mõnda tähtpäeva enne või pärast gondlisõitu.

Lisainfot Skywheel of Tallinna kohta saad kodulehelt www.skywheeloftallinn.ee.

Jaga
Kommentaarid