Käesolev 2020. aasta on kahtlemata olnud kõike muud kui tavapärane. Mida sellest õppida ja millise vaimsusega minna vastu järgmisele aastale? Sellele leiab vastuseid T1 Mall of Tallinna inspiratsioonipäevalt, mis toimub keskuse esimesel korrusel 7. novembril algusega kell 11. Päeva jooksul astuvad lavale erinevad esinejad, kes oskavadki nendele küsimusele vastused anda. Esinejate seast leiab nii menukate taroskoopide koostaja Kirsti Timmeri, life-coach Carmen Pritsoni, hüpnotisöör Maris Saare, astroloog Kristelle Sööt-Kajo kui ka psühhoterapeut Pille Teearu.

Erinevate valdkondade esindajad räägivad kuulajatele lahti suuremad 2021. aastal eesootavad muutused ja annavad nõuandeid, kuidas nendega toime tulla. Huvilistel on võimalik kohapeal saada ka personaalseid konsultatsioone ja soetada temaatilist kirjandust.

Inspiratsioonipäeva avab 7. novembril kell 11 rituaalselt populaarse telesaate „Selgeltnägijate tuleproov” võitja Evald Kotkasulg.

Värskeima info leiad T1 Mall of Tallinna kodulehelt või Facebookist.

Inspiratsioonipäeva ajakava

LAUPÄEV, 7.11

11.00 Inspiratsioonipäeva avab rituaalselt „Selgeltnägijate tuleproovi” võitja Evald Kotkasulg (Tallinn Art Space 1. korrusel)

11.00–18.00 Terviselaat (Festivali aatrium 1. korrusel)

12.00 Astroloog Kristelle Sööt-Kajo ja psühhoterapeut Pille Teearu „2021. aasta uued suunad ja nendega toimetulek” (Tallinn Art Space 1. korrusel)

13.00 Hüpnotisöör Maris Saar „Harjutused, mis aitavad 2021. aastal motivatsiooni tõsta ja intuitsiooni tugevdada” (Tallinn Art Space 1. korrusel)

14.00 Kirsti Timmer „Mida räägib taroskoop 2021 aasta kohta?”
(Tallinn Art Space 1. korrusel)

15.00 Carmen Pritson (Tallinn Art Space 1. korrusel)

Jaga
Kommentaarid