Külm šampanja, imeline vaade ja õdus miljöö 120 meetri kõrgusel Tallinna kohal – sellist eksklusiivset elamust pakub privaatne Mumm VIP-gondel.

Gondlisse sisenedes võib tekkida tunne, et olete astunud taevapiirile lendavasse Ferrarisse – mugavad erkpunased tugitoolid ja külm šampanja tervitavad. Ilm oli seekord küll vihmane, ent elamus see-eest ikkagi nauditav.

Millal sina viimati 120 meetri kõrgusel viibisid?

Loomulikult – see, et VIP-gondel taevapiirini sõidab, on pisike liialdus. Ometi on 120 meetrit ikkagi omajagu maad taeva poole ning selliselt kõrguselt avanevad vaated on efektsed. Isegi kõige kõrgema maja viimasel korrusel elades ei näe Tallinnat sellise nurga alt.

Kindlasti tuleb kõrgusekartjatele mainida, et sõit on väga sujuv – mitte miski ei raputa, õõtsuta ega kolise. Kogemus on äärmiselt mugav ning isegi šampanja püsib kenasti pokaalis.

Hunnitud vaated ja VIP-külalised neidsamu vaateid nautimas.

Hea idee jõulukingiks

MUMM VIP elamus sobib tegelikult kenasti ka jõulukingiideeks. Kui veel lumi ka maha tuleks! Gondlisse mahub neli inimest ja pooletunnise sõidu jooksul saab mitu korda kõige kõrgemas tipus ära käia.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Jaga
Kommentaarid