Kõige enam kohvreid läheb välja jagamisele noorele jalgpalluritele, kergejõustiklastele, võrk- ja korvpalluritele, ujujatele, maadlejatele, orienteerujatele, suusatajatele, saalihoki harrastajatele, sportvõimlejatele ja teiste spordialade esindajatele. Esmaabikohvrite omanikeks saavad kõikide maakondade noored sportlased.

Üle-eestilise Benu Apteegi terviseprojekti raames saavad 100 noorte spordikooli või -klubi omale kiire ja adekvaatse esmaabi andmiseks hästi varustatud esmaabikohvri.

“Sajaga spordi eest” žüriliige ja Benu Apteegi tegevjuhi Kaidi Kelti sõnul võeti projekt noorte sportlaste seas üle ootuste hästi vastu. “Aktiivne osavõtt annab meile kinnitust, et tervis on noorte harrastusspordis väga tähtsal kohal. Nägime esmaabikohvrite taotlejate seas suurt pühendumust ja pealehakkamist. Mõeldakse kogukonna arengule ning laste ja noorte vabaaja sisustamisele pakkudes juba maast madalast spordiharrastusteks mitmeid võimalusi üle kogu Eesti,” rääkis Kelt.

Benu Apteegi esmaabikohvrid

“100 kohvri saaja valiku tegemine ei olnud sugugi lihtne. Zürii eelistas klubisid, mis tegutsevad pigem väiksemates asukohtades, kus üldjuhul on ka võimalused väiksemad. Samuti hindasime taotlejate selgituste põhjalikkust, miks just nende klubi või treeninggrupp peaks omale tasuta esmaabikohvri saama,“ lisas Kelt.

Benu apteekrid on treeningruppide esmaabikohvreid komplekteerides silmas pidanud nii kõige nooremate sportlaste kui ka tippu pürgijate vajadusi. Kohver sisaldab leevendusvahendeid kõikidele sagedastematele spordiga seotud tervisemuredele: külma- ja soojageele, spreisid, puhastus- ja haavahooldusvahendeid, erineva funktsiooniga plaastreid, teipe, elastiksidemeid, valuvaigisteid ning krambivastaseid ja seedeprobleeme lahendavaid tooteid.

Benu Apteegi esmaabikohvrid

Esmaabikohvrit said taotleda erinevate spordialadega tegelevad treeninggrupid, kus treenivad lapsed ja noored vanuses 3-16 eluaastat. Kõigi laekunud soovide seast valis žürii välja 100 treeningruppi või klubi, kes saavad endale isikliku esmaabikohvri. www.sajagaspordieest.ee

Jaga
Kommentaarid