Kehakaalu tõusu põhjustas peamiselt see, et naine pidas tervislikuks toiduks kodus tehtud roogasid ja puuvilju ning oli segaduses ja pettunud, kui ta kaal hoolimata pingutustest pidevalt kerkis. Lucy tegi küll aeg-ajalt trenni, aga mitte regulaarselt — ka see ajas teda segadusse, et miks ometi kaal ei lange, kui ta on füüsiliselt aktiivne.
Siis aga otsustas ta, et nüüd aitab. Lucy uuris põhjalikult erinevaid toitumis- ja treeningkavasid, muutis täielikult oma menüüd ja hakkas regulaarselt trenni tegema. Ta sööb seda, mida ta keha nõuab, peamiselt köögivilju, sekka kala ja punast liha ning mõnikord ka tumedat šokolaadi.
Treeningud, mida ta varem jälestas, on nüüd saanud tema lemmikosaks päevast ning põhjus on suuresti selles, et ta varieerib ja valib trenne selle järgi, mis parasjagu põnev ja inspireeriv tundub, mitte ei jää ühte rutiini pidama.

Naise peamised soovitused kaalulangetajale on:

  • Keskendu kaalulangetuse põhielementidele: liigu rohkem, söö vähem ja ole järjekindel.
  • Uuri välja, kui palju kaloreid su keha igapäevaselt ära kulutab ja jälgi, et sööksid sellest numbrist vähem.
  • Kaloririkkad ja rasvased toidud täidavad su kõhu ainult hetkeks, palju kasulikum ja efektiivsem on süüa kiudainerikkaid ja tervislikumaid toite nagu liha, köögiviljad ja teraviljad.
  • Treeni järjekindlalt ja leia endale trenn, mida sa tõsiselt naudid.
  • Ole järjekindel ja ära anna alla, sest sa armastad oma keha ja mõne aja pärast sa näed, milleks sa tegelikult võimeline oled.
  • Muuda trenn ja tervislik elustiil oma hobiks ja motiveeri ennast ise, mitte ära looda teistele.