Õunaäädikas — sega paar teelusikatäit õunaäädikat kahe liitri vee hulka ja joo see päeva jooksul ära.

Linaseemnepulber — lisa hommikuse mahla või pudru hulka üks supilusikatäis linaseemnepulbrit.

Kaloreid põletav mahl — joo igal hommikul tass viinamarjamahla, mille hulka sega üks teelusikatäis õunaäädikat ja üks teelusikatäis linaseemnepulbrit.

Sidrunivesi ja oliiviõli — sega tassi sooja vee hulka rohkelt värskelt sidrunist pressitud mahla ja üks teelusikatäis oliiviõli ning joo seda enne igat hommikusööki. See retsept aitab eriti hästi just kõhu vähendamiseks.

Ainevahetuse kiirendamiseks — joo hommikul ärgates klaas jäävett või võta enne hommikusööki üks supilusikatäis oliiviõli.

Ka rohelise, valge või oolong tee igapäevane tarbimine kiirendab ainevahetust umbes 20-25% võrra. Eriti just oolongit peetakse ainulaadseks looduslikuks kõhumisvahendiks. Oolongi polüfenooli ühendid lõhustavad ja väljutavad inimorganismist rasva tunduvalt paremini, kui mis tahes teine tee.

Cayenne’i pipra-sibula smuuti — üks kaval salenemise nipp on asendada ebatervislikud snäkid roheliste smuutidega. Ühtlasi nii kasuliku kui maitsva tulemuse saate kui segate blenderis näiteks järgnevad koostisained: pool avokaadot, kaks tomatit, pool punast sibulat, üks oranž paprika, peotäis peterselli ja kaks tassi vett. Lisa näputäis cayenne’i pipart ja natuke soola.
Sibul stimuleerib neerude talitlust ja aitab väljutada vedelikke. Sibula soolestikku puhastavate ja seedimist reguleerivate omaduste säilitamiseks on kõige efektiivsem seda just toorelt süüa. Cayenne’i pipar see-eest sisaldab ohtralt kapsaitsiini, mis soodustab vereringe ja südame tööd ning aktiveerib ainevahetust. Selle pipra oma toitudele lisamisega võib kaotada päevas kuni 50 lisakalorit.

Toitumisele saad veel kaasa aidata enda tehtud rasvu põletava kreemiga: aseta blenderisse üks tass lahustuvat kohvipuru, üks tass suhkrut ja kaks tassi oliiviõli. Sega aineid hoolega paar minutit kuni moodustub ühtlane kreem. Võimaluse korral lisa ka veidi lagritsaekstrakti. Masseeri saadud kreem soovitud piirkonnale ja seo rätiku või riidega kinni. Kreemi võid jätta mõjuma poolest kuni ühe tunnini kuni teed kodus tööd või trenni. Pärast pese sooja veega maha. Nädala jooksul tarbitavat kreemikogust võib külmkapis suletud purgiga edukalt säilitada.

Selleks, et hoida nahka pehme ja siledana, tuleb seda aeg-ajalt koorida. Kehakoorijad aitavad hoida nahka puhtana ja kõrvaldada surnud naharakud. Lisaks parandab koorimine naha tekstuuri, puhastab poorid ja vähendab kortsude ja vananemismärkide teket. Pärast mitmete surnud naharaku kihtide eemaldamist on kreemidel ja muudel nahahooldusvahenditel palju lihtsam sügavamale naha sisse jõuda ja seal toimida. Muuhulgas on väga oluline nahka enne koorimist niisutada, et kapillaare mitte kahjustada.

Kohvi või pruuni suhkru koorija — võta duši all olles peo sisse natuke dušigeeli ja sega hulka mittelahustuvat kohvipuru või pruuni suhkrut. Kasta end märjaks ja masseeri koorijat ringjate liigutustega üle kogu keha. Loputa sooja veega. Mõlemad koorijad jätavad naha ülipehmeks ning kohvi oma mõjub ühtlasi ka hommikuse äratajana.

Piima ja kaerahelveste koorija — sega poole tassi peeneks jahvatatud kaerahelveste hulka üks teelusikatäis maisitärklist ja kaks supilusikatäit piimapulbrit. Lisa vähehaaval vett kuni segu muutub kreemjaks. Jäta mõneks minutiks seisma ning kanna masseerides näole ja kaelale. Pese veega.

Suhkru ja sidruni koorija — pane tassi sisse kaks supilusikatäit suhkrut ja lisa sellele poolest sidrunist välja pigistatud mahl. Pese nägu ja kanna segu ringjate liigutustega niiskele nahale. Jäta viieks minutiks mõjuma ja loputa sooja veega.

Linaseemne ja mee koorija — sega üks tass mett poole klaasi sooja veega. Lisa 25 grammi linaseemneid ja sega kuni moodustub ühtlane kreem. Pane saadud segu kolmeks tunniks külmkappi. Hõõru hooldamist vajavaid piirkondi saadud koorijaga ja jäta kolmeks minutiks mõjuma. Pese veega maha. Sobib hästi paksu ja kareda naha (küünarnukkidel ja põlvedel) pehmendamiseks ja niisutamiseks.

Suhkru ja oliiviõli koorija — sega veerand tassi suhkru hulka kolm supilusikatäit oliiviõli. Kanna segu duši all olles ringjate liigutustega kogu kehale ja pese maha.

Kogu keha koorija — lisa veerand tassile meresoolale veerand tassi kookos- või oliiviõli. Sega hoolega ja kanna masseerides niiskele nahale. Ära tugevasti hõõru vaid masseeri õrnalt kuni nahk hakkab roosakaks minema. Seejärel loputa sooja veega ja kuivata. Sobib kõikidele nahatüüpidele ja ka igapäevaseks kasutamiseks. Eriti hästi aitab pehmendada kõvaks muutunud nahka.

Šokolaadi kehakoorija — sega pool tassi suhkrut veerand tassi rapsiõliga ja kahe supilusikatäie kakaopulbriga. Hoia kaanega suletud anumas. Masseeri segu duši all käies üle kogu keha ning loputa maha. Segu säilib jahedas kohas suletuna hoituna kuni neli päeva. See koorija eemaldab õrnalt naha vananenud kihi ja mustuse. Suhkur teeb naha pehmeks ja siledaks ning õli ja kakao aitavad naha rakkudel uueneda ja annavad noorema väljanägemise.

Parimate tulemuste saamiseks soovitame lisada juurde LPG massaaži kuur:
Lipomassage kehahooldusega mõjutatakse mehaaniliselt otse rasvarakke, mis aitab vabastada rasvakogumeid.
5 mõjutegurit:
*silub “apelsini-nahka” ehk tselluliiti
*vähendab turseid kudedes
*vormib figuuri
*aitab kehakaalu säilitada
*trimmib nahka

Suuremaid dieedipidamise plaane tehes tasub eelnevalt mõelda, et kõige tõhusamalt saavutatakse saledus aegamööda ja tervislikku teed pidi. Ükskõik millist rangemat dieeti alustades soovitame eelnevalt konsulteerida arsti või toitumisspetsialistiga.