Nimelt jõudsid aasta alguses avalikkuse ette pildid lauljannast, kes viibis parasjagu Harry Stylesi ja James Cordeniga koos puhkusel ning Adele oli neil kuulsatel rannafotodel silmnähtavalt saledam. Ta oli kaotanud pea 20 kg.

Kuidas ta selle saavutas?

Adele on katsetanud sirtuiinitoitumist, mille puhul kuuluvad tema menüüsse taimsed toiduained nagu lehtkapsas ja tatar, mis vähendavad söögiisu ja aktiveerivad keha n-ö "kõhnumise geeni".

See ei tähenda, et Adele ei tohiks aeg-ajalt ka patustada, sest selle dieedi puhul on lubatud nautida ka tumedat šokolaadi ja juua punast veini, mis sisaldavad suures koguses sirtuiini.

Adele on hakanud käima ka sõbranna Ayda Fieldiga koos pilatese trennides, aga kuna ta ei armasta väga trenni tegemist, usub staar ise, et tema salenemise taga on siiski 90% ulatuses õige toitumine.

Lisaks käib Adele väidetavalt viimastel kuudel regulaarselt hüpnoteraapias, mis aitavat tal oma mõttemalli muuta, olla enesekindlam ja endasse rohkem uskuda. Selle tulemusena ei mõtle Adele pidevalt toidu peale.

Nii lihtne see ongi, või mis?!

Allikas: The Sun