1. Näljatunne on päris nõme

Näljatunne annab sulle märku, et keha vajab rohkem kaloreid, mida kulutada. Jah, loomulikult ei pea päevas endale miljoneid kaloreid sisse õgima — kuigi vahel on ka see vajalik -, kuid siiski peaksid sa sööma ikka nii, et kõht korralikult täis saab. Lase end toidul kallistada!

2. Sinuga on ebameeldiv koos süüa

Lähed sõpradega restorani ja tellid ainult salati ning palud seda ka ilma kastmeta? Nad vihkavad sind.

3. Peekon

4. Sa annad sõrme sellele tobedale võistluslikule “Kes suudab end rohkem näljutada” kultuurile. Ja ta võtab käe!

Võistlusmoment on alati tore. Näiteks siis, kui see käib selle kohta, kes kiiremini mingi kohani joosta jõuab või enne oma suurima unistuse täidab. Kui see aga käib selle kohta, kelle kehalt on võimalikult kaugelt kõige rohkem roided näha, siis on asi haiglaslik.

5. Koogid

6. Tordid

7. Friikartulid

8. Dieeditamine tekitab sinus arvamuse, et kaalukaotus muudab su elu paremaks

Mis aga juhtuks siis, kui sa kogu selle kaalunumbri jandi asemel keskenduksid sellele, et reaalselt midagi ära teha ja unistuste nimel töötada? Ilmselt muutuks su elu päriselt ka palju paremaks.

9. Sa tunned end toidu pärast süüdi

Mingid toidud muutuvad sinu jaoks heaks, mingid aga sellisteks, millest kindlasti kaarega mööda käima peab. Kõige hullem on see, kui sa veel oma sõpru ka paari piruka pärast viltu vaatama hakkad. Kui sa sööd tööl kellegi sünnipäeva puhul torti, siis see ei tee sinust halba inimest. Ja mitte keegi ei vaata sind mõttega, et “Näe, paks jälle mugib!”. Ole mõistlik!

10. Miski ei ole nii hea, kui see tunne, mida saledana iga päev tunned

… on rumalaim lause maailmas! Kuhu jääb siis armastus? Õnnetunne? Rahulolu? Ja üldse, pitsa ja muffinite söömine tekitab ka tegelikult päris hea tunde. Usu ja proovi.

11. Patused snäkid nagu šokolaad ja krõpsud

12. Dieeditamine on igav

Ja sina ei ole ju seda! Sa oled lõbus, tahad elu nautida ja uusi asju kogeda. Miks siis end niimoodi piiritleda?

13. Toit on hea ja elu on lühike

Ja täpselt nii ongi! Varsti oled sa mulla all ja mitte kedagi ei huvita, kas sul oli üks lõualott või paar.

14. Sarvesaiad

15. Sa võtad nagunii jälle juurde

Elu lihtsalt mängib sulle sellise vingerpussi. Vähemalt korra kindlasti. Ja siis võtad sa juurde kaks korda rohkem, kui maha said ning tunned end maailma kõige kasutuma ja halvema inimesena. Kas sa päriselt ka tahad seda?

16. See on väsitav

Kõik see mõõtmine ja kaalumine ja mõtlemine, et kas paleodieedis võis ikka seda või teist süüa või teeb see sind ikka paksuks.. Oeh! Lõpeta nüüd see enda piinamine ja luba endale mõõdukalt kõike seda, mida hing ihaldab.

17. Ja uuesti… ŠOKOLAAD!