Saada meile endast pilt, kus seisad kaalul ja kus on näha ka muret tekitav kaalunumber… ning võidki saada parema elu ehk Kaaluabi 90-päevase vautšeri* omanikuks.

ÜLESANNE:

Pildi võid laadida otse Delfi pildi keskkonda
Lisa pildile (Delfi keskkonda laetud foto puhul sobib ka link) juurde ka lühike seletus, miks väärid just sina paremat elu. Ära unusta lisamast ka oma andmed: kindlasti PIKKUS ja VANUS, NIMI, KODUKOHT ja MEILIAADRESS.

Postitusi ootame aadressile sahtel@delfi.ee.

AUHIND:

Kõigi osalenute vahel läheb loosi viis 90-päevast vautšerit.
Parimale põhjendajale kingime veel lisaks ka Kaaluabi logoga kaalu.

TÄHTAEG

Kaalul käimiseks on aega 20. novembrini.
_______________________
*) Vautšer annab ligipääsu Kaaluabi toitumise ja treeningute e-päevaraamatule. E-päevaraamat aitab neid, kes soovivad süüa tavalist toitu, toituda tervislikult ning ometi kaalust alla võtta. Sa ei pea jätma midagi oma menüüst välja, võid süüa kõike, kuid mitte kogu aeg ja piiramatult vaid nii palju kui keha kulutab, et ta hakkaks ka rasvavarusid kasutama. Mis peamine, see kõik on lihtne ning tõsti töötab, seda näitavad ka paljude meie kasutajate tulemused. Hea on toidupäeviku abil jälgida, kas toitud tervislikult, sest sisestatud toitude andmete baasil näitab süsteem tarbitud rasvade-valkude-süsivesikute vahekorda. Kes soovib, saab järgida Euroopa Liidu soovitud GDA andmeid ehk päevaseid soovitatud toidukoguseid siis ka need on toitude sisestamise järel nähtavad.

Kaaluabi toidupäevikus on võimalik lihtsalt sisestada kõiki päeval söödud toitu ja ka treeninguga kulutatud kaloreid ning näha kohe kuidas treening ja söök mõjutavad sinu kehakaalu. Andmebaasis on üle mitme tuhande toiduaine andmed, mis võimaldab söödud toidu võimalikult täpselt paika panna.

Et eesmärki oleks lihtsam järgida, on abiks diagrammid, mille kaudu on lihtne näha, kuidas on muutunud KMI (kehamassiindeks), igapäevast kalorite tarbimist, kaalukõverat ning ka treeningutega kulutatud kaloreid.

Alates oktoobrist aitavad Kaaluabi kasutajatel oma eesmärki saavutada ka eksperdid toitumise ja treeningu alal, kellelt saavad kasutajad nõu küsida. Loomulikult toetavad ka teised kasutajad endiselt üksteise pingutusi, sest eesmärk — tervislik ja tasakaalustatud toitumine ning selle abil tervisliku kehakaalu saavutamine — on ju kõikidele meie liikmetel ühised.