Samm 1
Kasuta Instagrami

“Otsi üles lemmikpilt iseendast ja vaata seda,” soovitab psühholoog Ashley Solomon. Sa võid end hetkel tunda nagu rase naine (vs kuum tšikk, kes pildilt vastu vaatab), kuid foto tuletab sulle meelde, kui hästi sa ennast tol hetkel tundsid.

Loe ja vaata Cosmo aprillinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Ashley Benson


• Cosmo seksiolümpia 2014


• Raport: Armid kogu eluks


• Šikid kevadriided


• Juuksed, mis meeldivad nii sulle kui ka talle


• Kas sulle meeldib seksperimenteerida?
Samm 2
Aktiveeri oma kõhulihased

“Kõhu süvalihaste pingutamine aitab gaasid siseelundkonnast välja suruda,” märgib Pilatese instruktor Lindsay Hallam. Võta külili plankasend ning too pealmine käsi üle kõhu keha alla, pöörates niimoodi oma torsot. Tee viis kordust ja vaheta külge.

Samm 3
Aja asju

Vahel on tunne, et tahaks end ainult kerra tõmmata ja vältida “päevade” lõpuni igasugust kontakti inimestega. Tegelikult aitab keha liigutamine ebamugavustunnet kõhus leevendada, väidab ajakirjas American Journal of Gastroenterology avaldatud uuring. Seega, tee pool tundi hoogsat kõndi.

Samm 4
Hellita ennast

Et mitte ainult oma kõhu peale mõelda, keskendu millelegi muule – näiteks laki küüsi. Nipp rubriigist “see on nii pöörane, et võib isegi tõde olla”: üks hiljutine uuring leidis, et naist, kes kasutab lillelõhnalist parfüümi, tajutakse 5 kilo kergemana kui siis, kui ta kasutaks teistsugust lõhna või üldse mitte.

Samm 5
Söö üks vahepala

Mahlased puu- ja köögiviljad, nagu viinamarjad ja kurk, aitavad üleliigset vett organismist välja viia. Või proovi ananassi, selles on palju bromelaiini – seedeensüümi, mis aitab toitu lõhustada.

Samm 6
Masseeri end

Kui sind vaevab kõhukinnisus, siis kõhtu õrnalt masseerides meelitad välja gaasid ning aktiveerid organismi seedetegevust. Heida voodisse pikali, pane kõhule veidi õli ja ringita mõlema käega vastupäeva. Päris mõnus, mis? Tulemus on peagi tuntav.

Samm 7
Joo vett

Vesi on hea, kuid joo seda 20 minutit enne või pärast söömist, mitte selle ajal. Vastasel juhul võid lahjendada seedeensüüme ja tekitada sellega seedehäireid. Loobu mullijookidest.

Samm 8
Vali õiged riided

“Kui soovid saledamat siluetti, vali rõivad, mis rõhutavad su puusasid,” soovitab stilist Allison Firestone. Loo endale lame kõht järgnevate riiete abil:
a) langev kleit, mis on keskelt vööga, b) A-lõikeline seelik ning mugav topp, c) kitsad teksad õhulise pluusi ja bleiseriga.

Samm 9
Lisa kontsad

Kõrged kingad muudavad puusade asendit nii, et tõmbad automaatselt kõhu sisse. Värske uuringu kohaselt peavad nii mehed kui ka naised kontsadel naisi automaatselt seksikamaks kui madalate jalanõude kandjaid.