Hüppenööriga hüppamine

Kui olid koolis topelthüppemeister, on see ala otsekui sulle loodud. Võta eesmärgiks ainult korra hüppenööri ringi ajal jalgadega maad puudutada. Hoia kõhulihased pingul. Veendu, et su käsivarred oleksid peaaegu paigal, ja lükka nöörile randmetega töötades hoog sisse. Vii treening järgmisele tasandile, hüpates jalalt jalale (nagu jookseksid kohapeal). Kiired hüpped vaheldumisi aeglastega viivad su tippvormi.

Parim: vormi parandamiseks, tasakaalu harjutamiseks ja alakeha trimmimiseks.
Põletatud kalorid: 10-minutilise sessiooni ajal u 90 kcal
Kuulsustest fännid: Madonna, Katy Perry

Loe ja vaata Cosmo juuninumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Demi Lovato

• “Jah, ma tulen sulle meheks! Vist...”

• Mees arvab: stand-up koomik Louis Zezeran palub naistel olla meeste vastu aus

• Tema kõige mehelikum kehaosa

• “Ma olen armuke!”

• Šikk denim

• Palju suvist moodi, meiki ja trendiuudiseid

Rulluisuvõidusõit

Aja kokku kaks viieliikmelist võistkonda (sh “punktikogujad”), kes uisutavad mööda kindlat rada, eesmärgiks teenida punkte iga kord, kui “punktikoguja” vastasmeeskonna liikmest ette jõuab. Tegemist on väga strateegilise mänguga. Mõlemad tiimid aitavad enda “punktikogujal” skoorida, tekitades auke ja blokeerides vastasvõistkonna mängijaid 30minutiliste poolaegade jooksul. Lisaks rulluisutamisega saadud kardiotrennile treenib see võistlus ka lihaseid ning arendab paindlikkust.

Parim: kogu keha vormis hoidmiseks ja alakeha tuunimiseks.
Põletatud kalorid: u 700 kcal mängu jooksul
Kuulsustest fännid: Juliette Lewis, Drew Barrymore

Batuudihüpped

Kümme minutit batuudil hüppamist on võrreldav pea kahekilomeetrise jooksutrenniga, ainult et see on palju lõbusam. Vetruv liikumine batuudil sunnib su keha tasakaalu hoidma ja liigutusi kontrollima, trimmides suurepäraselt ülakeha. Lisa harjutusele küljelt küljele hüppamine. Hoia jalad õlgade laiuselt harkis, käed külgedel ja kujuta ette, et batuudi keskel on sinusuurune ring. Hüppa selle ühest äärest teiseni.

Parim: kogu keha vormishoidmiseks ja tugevdamiseks.
Põletatud kalorid: tund aega hüppamist põletab u 350 kcal
Kuulsustest fännid: Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow

Hularõngaga keerutamine

Unusta ära lastevariant, mida kasutasid 20 aastat tagasi, ja haara raskem, täiskasvanutele mõeldud rõngas. Pane see vöökohast natuke kõrgemale ja tammu jalalt jalale. Kui oled hädas rõnga ülalhoidmisega, siis aseta üks jalg teisest natuke ettepoole ning kiiguta rõngast ümber keha. Kui eelnev on selge, siis seisa, teineteisega paralleelsed jalad õlgadest pisut laiemalt harkis, ning pane rõngas puusadel küljelt küljele tiirlema. Vaata kindlasti, et su kõhulihased oleksid pinges ning rind ja pea püsti.

Parim: vöökoha ja puusade trimmimiseks ning ülakeha musklite tugevdamiseks.
Põletatud kalorid: 30 minutiga u 210 kcal
Kuulsustest fännid: Beyoncé, Kelly Osbourne