Teil tekkis huvi dieedi vastu, kuid on ka teatud hirmud sellega seoses? Esiteks ilmselt see, et kas see dieet ikka toimib minu puhul? Ja teiseks: kas ma suudan olla järjekindel õigete toiduainete valikul ja kas ma suudan järgida reegleid?

Mõlemal eelpool mainitud hirmul on suured silmad. Kui hakkasite dieeti pidama päev päeva haaval, siis nende hirmude “silmad” võtsid normaalse suuruse ehk teisisõnu: need hirmud kadusid ära.

Esiteks tuleb turvatunne juba sellest, et on olemas terve dieedi jooksul konsultant, kes aitab üle igast hirmust või arusaamatusest, mis on seotud dieediga.

Teiseks: päevade arenedes ja kodulehel dieedi igast etapist lugedes läheb dieedi põhimõte ja läbiviimise viis aina selgemaks. Varsti märkate, et see on nii lihtne!

Teine hirm oli, kas ma suudan olla iga päev järjekindel õigete toiduainete valikul?

Ma mõistan seda hirmu. Kui ma alustasin dieeti, siis mind saatis sama hirm. Ja hea on teada, et on olmas konsultant, kes aitab, et mõista dieedi juhiste järgimise olulisust. Hea on teada, et on olemas koduleht, millel iga meie klient saab oma parooliga minna oma lehele ning vajadusel aina uuesti lugeda dr Simeonsi dieedi igast etapist palju põhjalikumalt kui on meie kodulehe avalehel. Meie kliendid on infoga väga hästi varustatud ja infopuudusest ei teki kindlasti dieedis ebaõnnestumisi.

Kui rääkida ebaõnnestunud dr Simeonsi dieedi kogemustest, siis neid peaaegu polegi! 

Kuna selline töö inimestega mulle väga meeldib, siis ma alustasingi selle aasta veebruaris hobikorras tööd dr Simeonsi dieedi konsultandina.

Kui soovite, siis võtke minuga ühendust ja ma vastan Teie küsimustele väga hea meelega. Mulle on oluline, et inimene enne saaks aru, mis dieediga on tegemist ja alles siis soovi korral võib otsustada dieedi kasuks. Selle dieedi õnnestumsele anname mina ja meie tiim siis ka omapoolse toe.

Jaga
Kommentaarid