Jennifer oli alati nautinud kiirtoidu mugavust ja muidugi ka pitsa ja pasta jumalikku mekki. Tal olid tihti söömasööstud, mida ta oma abikaasa eest varjas. Igapäevased tegevused võtsid naise võhmale ja ta otsustas, et enam nii ei saa.

Kõigepealt jättis ta menüüst välja suhkrurikkad joogid ning asendas need mulliveega. Seejärel andis ta kinga kiirtoidule ja hakkas oma eineid kodus ise valmistama - 18 kilo kadusid kui nõiaväel.

Siis aga tuli sein ette: Jenniferil oli raskusi portsjonite kontrolli all hoidmisega ning kippus näksima ja teist portsu võtma lihtsalt sellepärast, et need olid saadaval. Tervisliku toidu valmistamine oli ajanappuse tõttu üpris keerukas ka ning naine oligi segaduses, kuidas sellest punktist edasi minna. Siis aga nägi ta Instagramis postitust toidu ette valmistamise kohta. See nipp ta päästiski.

Edaspidi võttis naine igal nädalavahetusel aega, et terveks järgmiseks nädalavahetuseks toit valmis teha. Nii on nädala sees rohkem aega, ei pea pead murdma, mida süüa teha ning tervislikud ja toitvad eined on alati külmikus olemas.

Niimoodi tegutsedes võttis Jennifer veel 20 kilo alla ning on suutnud oma kaalu siiani hoida.

Naise toidu ette valmistamise nipid on järgmised:

1. Alusta väikselt. Kui mõte terve nädal toidu korraga valmistamisest tundub liiga raske, tee esialgu ainult mõned üksikud road, mis sulle maitsevad ja mida ei ole keeruline teha. Nendele saad aegamööda lisaks teisigi eineid valmistama hakata.

2. Leia endale dieedisõber. Koos kokkamine ja kaalulangetamine on alati lõbusam ja efektiivsem. Jagage retsepte, tehke koos süüa, vahetage eineid - lõbusam ja mitmekesisem.

3. Investeeri heasse ahjupanni ja kiirküpsetajasse - need vahendid aitavad sul iganädalase kokkamisega kiiremini ühele poole saada.

4. Ole toidu pakkimisel kannatlik. Jah, sa võid ka kuuma toidu plastikkarpidesse panna, aga siis saad külmikust tagasi lödiks läinud toidu. Parem on oodata, kuni toit on jahtunud, siis ei teki kaane külge kondensvett ning toit püsib värske ja mõnusana.