Kuigi esmapilgul tundub ebaaus, et Halle näeb välja 30 aastat noorem kui ta tegelikult on, siis tegelikult näeb näitlejatar oma keha nimel ka väga kõvasti vaeva. Lisaks kadedusttekitavatele fotodele tema täiuslikest kõhulihastest, on ta Instagram täidetud trennide, fitness- ja dieedinippide ning tema ikoonilise #FitnessFriday videoseeriaga, mida ta koos oma treeneri, Peter Lee Thomasega teevad.

Ja siin on mõned asjad, mida Oscariga pärjatud näitlejatar on oma keha kohta öelnud:

Poksitrenn on ta lemmik

Berry on juba viimased 12 aastat poksimist fännanud, sest see on üks parimaid kogu keha trenne. “Sa vormid igat lihast ja põletad väga palju kaloreid ja rasva. See leevendab dramaatiliselt ka stressitaset, parandab käte-silmade koordinatsiooni, tõstab enesekindlust ja distsipliini. Aga mis kõige olulisem… sa ei lõpeta kunagi õppimist,” kirjutas ta Instagramis.

Kerelihased, kerelihased, kerelihased!

2018. aastal postitatud #FitnessFridays osas rääkis Berry kõhulihastest ja sellest, kuidas ta oma keha treeninud on, et vormida kaunid kõhulihased ühe oma tulevase rolli jaoks. “Mida ma viimase aasta jooksul treenides olen õppinud, on see, et tugevad kerelihased toetavad kõiki teisi kehaosi ja kui sa harjutusi õigesti teed, kaasad alati oma kerelihaseid ning see on juba võit!”

Kuid ta armastab ka joogat

Kuigi Halle armastab väga trenne, mis panevad ta südame puperdama ja kalorid põlema, naudib ta väga ka joogatamist. Küll aga teeb ta seda tavaliselt enne intensiivset trenni soojenduseks ja usub, et see muudab trennid veelgi efektiivsemaks.

Venitamine on samuti oluline

Jah, kükkid ja kõhulihaste harjutused aitavad sul lihaseid vormida, aga venitamine on samuti väga tähtis. ”Fitness ei tähenda vaid jooksmist, raskuste tõstmist ja kätelööke. Minu jaoks on atleetlik ja super heas vormis olemine ka rahulikult püsimine, venitamine ja hingamine,” kirjutas ta Instagramis.

Ta peab kinni rangest keto-dieedist

Kuigi keto-dieeti on palju kritiseeritud, tunnistab Berry, et talle see sobib ja aitab leevendada ka diabeedi sümptomeid.

Hommikusöögiks joob naine tavaliselt kohvi või, MCT-õli ja kollageeniga. Kui tal tuju on, valmistab ta ka midagi lihtsat, näiteks munaputru, paprikaid ja sibulat koos avokaadoga.

Lõunaks sööb Berry tavaliselt midagi lihtsat, näiteks köögivilja- ja valgurikast suppi, mis on kaetud juustuga, või suure salati. “Alustan alati päeva roheliste toitudega, millele lisan köögivilju, näiteks tomateid, oliive, rohelisi ja punaseid paprikaid. Sinna lisan veel avokaadot ja mingit tüüpi äädikakastet, kus on segatud oliiviõli ja vürtsid, et toidus oleks ka tervislikke rasvu. Selle kõik katan mingit sorti valguga, näiteks krevettide, kana, loomaliha, lamba või kalaga.”

Kui Halle tahab midagi näksida, valib ta selleks köögiviljad.

Õhtusöök on kerge ja koosneb grillitud köögiviljadest koos taimse valgu, näiteks kikerhernestega. Magustoitu Halle väga ei söö ja on öelnud, et keegi võib talle küll koogi ette panna, aga ta ei pruugi seda tahta. Kui ta tõesti midagi peale õhtusööki süüa soovib, on see klaasike madala suhkrusisaldusega punast veini, mis on muidugi keto poolt heaks kiidetud.

Allikas: Body and Soul