1. Sea endale realistlik eesmärk

Naine kirjeldab, et kui sa soovid kaotada oma kehakaalust näiteks viis kilo, siis pead sa väga täpselt kirja panema, mida sa selle jaoks tegema pead, kui kaua see aega võtab ja siis hakkama täpselt seda järgima. Et päriselt kaalu kaotada, on vaja teha endale realistlik plaan ja vajadusel küsida abi kelleltki, kes on taolise teekonna juba läbi teinud.

2. Liitu mõne väljakutsega

Otsusta näiteks, et teed kuu aega järjest iga päev kindla arvu sammu. Kuna erinevatel inimestel võtab harjumuse tekkimine erinevalt aega, ei saa oodata, et umbes kahekümne päevaga muutub uus harjumus automaatseks, sellega võib minna kauem aega ja loomulikult on tihtipeale oodata ka tagasilangust, aga ennast ei tohi lasta sellest heidutada.

3. Ära unusta vett

Vee joomine on väga oluline ja aitab kaasa kaalu kaotusele. Jälgi, et sa jooksid iga päev piisavalt vett. Muretse selleks endale mõni ilus pudel, mida endaga alati kaasas kanda ja hoia seda nägemisulatuses. Lisa vee sisse puuvilju, kui tavalise vee maitse tundub igavavõitu.

4. Tee aeg-ajalt endast samasuguse nurga all pilti

Et näha, kas tulemus hakkab vaikselt tekkima. Muidugi ei saa muudatusi oodata üleöö, aga ühel hetkel need tulevad, kui sa oled muutnud oma toitumis- ja liikumisharjumusi. Ole kannatlik!

5. Vali tervislikud snäkid

Keegi ei käsi sul üht sinu lemmiktegevust, näksimist, täielikult ära lõpetada, küll aga pead sa tegema tõenäoliselt mõned muudatused. Vali puuvili, proteeinibatoon, hummus või köögivili. Unusta küpsised, kommid ja karastusjoogid.

6. Valmista ise endale toitu

Lõunaajal on ahvatlev minna ja kuskilt restoranist midagi endale kiiresti haarata? Jah, see on tõesti väga ahvatlev, aga kahjuks ei ole enamik lõunapakkumisi just eriti tervislikud. Kui sa tõesti tahad kaalu kaotada, peaksid ikkagi ise endale tervislikud söögid kaasa valmistama.

7. Arvuta kokku, palju sa makrosid tarbid

Arvuta välja, kui palju sa peaksid päeva jooksul makrosid sööma, et kaal hakkaks vaikselt, aga järjekindlalt langema. Seda saab teha mõne äpi abil.

Allikas: Daily Mail