Lynn, kes töötab personaaltreenerina, usub, et ka 50ndates eluaastates naistel on võimalik treenida endale unistuste keha, kirjutab Daily Mail. Selleks aga, et sellist figuuri hoida, on tema sõnul vaja teha uskumatud 20 korda nädalas trenni ning elada tervislikku ja aktiivset elu.

Lynni eesmärk personaaltreenerina ongi aidata keskealistel naistel saada tugevamaks ja õnnelikumaks ning treenida neid elu parimasse vormi. "Naisi on õpetatud uskuma, et me vananeme, peame elu vabalt võtma ning trennid peavad olema aeglased ja kerged. Mina usun vastupidist," selgitab ta. "Minu juures käivad kliendid, kes söövad ainult päris toitu, teevad kõvasti trenni ja tulemused on vapustavad."

Lisaks usub naine, et trenn võib muuta ka muud eluvaldkonnad paremaks, näiteks sekselu. "Teadlased väidavad, et raskuste tõstmine tõstab seksiisu, sest organism toodab trenni ajal rohkem testosterooni," kirjutas ta ühe oma hiljutise Instagrami foto olla. "Kuna tervislik testosterooni tase on seotud seksuaalse ihaga, aitavad trennid, mis tõstavad testosterooni taset ka su libiidot tõsta."

Selleks, et saavutada magamistoas parimat tulemust, julgustab ta sind treenima kõiki lihasgruppe, eriti jalgu, teha vähem kordusi aga raskemate raskustega ning lühendada puhkeaega. Lisaks soovitab ta hoida stressitaseme madalal, sest ka see mõjutab seksiisu ning selleks parim viis on mõni intensiivne kardiotrenn, näiteks HIIT. "Tee vähemalt kolm korda nädalas jõutrenni ja kaks korda nädalas HIITi, et libiido kõrgena hoida," teab ta.

"Minu missioon on tõestada keskealistele naistele, et te võite igas vanuses olla tugevad ja seksikad," lisas ta. "Tee selleks on lihtne: jõutrenn, HIIT trennid, tervislik toitumine ja iga-aastane hormoonide kontrollimine."