Personaaltreener Wilkinson kinnitab, et magamine täiesti pimedas toas, kolm korda nädalas trenni tegemine, vähene süsivesikute tarbimine vanemas eas ja mõtteviis “kõik on hästi”, on tema suurepärase figuuri saladus.

Wilkinson sai noorelt isaks, tema lapsed on nüüd 37-, 35- ja 33aastased. “Ekslikult on arvatud, et ma olen ühe oma tütre peika. See oli natukene piinlik.”

Mees nendib, et kui ta on rannapuhkusel ja naised näevad kaugelt tema vormis kõhtu, siis tullakse tihtipeale juurde väikest juttu tegema ja flirtima. Enamik naistest on 30ndates ja arvavad, et Wilkinson samuti.

“Mu sõbrad arvavad, et see on ülimalt humoorikas, kui ma šokeerin neid faktiga, et ma olen tegelikult seitsme lapse vanaisa.”

Paljud inimesed on Wilkinsonilt uurinud, kuidas ta saab sellises vanuses nii hea välja näha. Ehkki ta ütleb, et head geenid on teda kindlasti aidanud, siis kõige olulisemaks peab ta fakti, et elus oleks võimalikult vähe stressi. 30ndates eluaastates hakkas Wilkinson tõsisemalt mõtlema selle üle, mida ta sööb ja milline ta sooviks välja näha. Sellest ajast alates on ta toitunud tervislikult ja teinud kolm korda nädalas trenni.

Ta joob palju vett ja väga vähe alkoholi. Wilkinson kinnitab, et inimesed võivad kuitahes palju erinevaid kreeme endale näkku määrida, kuid hädad saavad ikkagi alguse seespoolt ja näost on kiiresti aru saada, kui sisemuses on midagi halvasti.

Allikas: Daily Mail