"Tunnen, et mind koheldi teisiti," tunnistas Weber. "Minu üle tehti koolis nalja. Mäletan, et ma ei käinud enam koolibussiga koolis, sest üks tüdruk oli mu vastu nii õel. Ma polnud tol ajal isegi oma kõige raskemas kaalus. Asjad läksid paremaks, aga ma tundsin jätkuvalt, et inimesed mõistavad mind hukka."

Weberi kehakaal on talle terve elu probleeme tekitanud, aga alles 23aastaselt, süües kaks korda õhtust ja kaaludes peaaegu 180 kilogrammi, sai ta sellest ka ise aru: miski pidi muutuma!

2016. aasta jaanuaris soovitasid arstil naisel minna maovähendusoperatsioonile, mille kindlustus tal kinni maksis, et tal ei tekiks tulevikus diabeet või uneapneo. Operatsiooni tulemusena ei saanud Weber ka enam nii palju süüa ja ta sai hakata kaalu kaotama.

Operatsioon polnud aga ainus viis, kuidas Weber otsustas kaunima figuuri saavutada. Ta otsustas elada tervislikumalt ja teadis, et peab oma elustiili muutma. Ta ei söönud enam nii tärkliserikkaid toite ega joonud "vedelaid kaloreid" ehk erinevaid karastusjooke. Nüüd keskendub ta hoopis sellele, et tema taldrikul oleks palju valgurikkaid toite ja köögivilju. Ja see töötab, sest tänaseks kaalub Weber 90 kg ehk peaaegu pool tema kõige raskemast kehakaalust.

Weberil on veel pisut minna, et jõuda oma isikliku eesmärgini. Tema Instagrami info järgi soovib ta kaaluda 68-72 kg enne, kui laseb üleliigse naha oma kõhult eemaldada, mis on otseselt kaalulanguse tagajärjeks.

Seni jagab ta aga oma teekonda oma 68 tuhande Instagrami jälgijaga ja õpib oma uut keha armastama.

"See on mu reaalsus! See on minu elu! Kui sa kaotad 80 kg, ei kao see nahk kuhugi," kirjutas ta ühe hiljutise postituse alla. "Ma olen õppinud sellega leppima, soovin kaotada veel kilosid ja siis operatsioonile minna! See on mu elu kuni selleni ja ma ei vihka oma keha enam!"

Allikas: Good Housekeeping