On naisi, kes on uhked märkide üle oma kehal, mis näitavad, et nad on lapse saanud. Nad armastavad ennast just sellisena, nagu nad on. Toome näiteks, kuidas mõned kuulsad naised seda teemat kommenteerinud on.

Kristen Bell: “Kui ma vaatan oma kõhtu ja näen sellel rippuvat nahka, tuletab see mulle meelde, et ma olen teinud oma elus midagi tõeliselt fantastilist. Need voldid meenutavad mulle, et ma olen superkangelane. Ma olen oma kõhu üle uhke!”

Zooey Deschanel: “Oodata, et naise keha võtab kohe pärast sünnitust täpselt sama kuju, nagu see oli enne, on väga veider. Su kõhus kasvas just inimene ja siis ta tuli su kehast välja — on palju asju su kehas, mis pole enam samamoodi. Jumal küll, isegi su siseorganid on paigast liikunud!”

Jennifer Garner: “Mul on kolm last ja mul on kolmest rasedusest jäänud kõhuke. Naised, harjuge sellega — mul on kõhuke! Ja see ei kao kuhugi.”

Kate Winslet: “Ma ei tahtnudki olla üks neist naistest, kelle kohta öeldakse, et oo vau, ta sai juba kolm kuud pärast sünnitust parimasse vormi oma elus. Kui ma loen mingite naiste kohta selliseid asju, siis ma mõtlen, et kurat küll, see on ju võimatu!”

Vaata, mida arvavad sünnitusjärgsesse vormi saamisest Drew Barrymore, Eva Mendes, Blake Lively ja teised — SIIT!

Kui oluline on sinu jaoks kiiresti pärast sünnitust raseduseelne kaal saavutada?

Fotod: Reuters/Scanpix, AP/Scanpix, AFP/Scanpix