1. Ta teeb ise süüa

Meghan püüab iga päev vähemalt korrakski kööki jõuda, kasvõi selleks, et järgmiseks päevaks pesto valmis teha.

2. Väldib kiirtoitu

Kuigi McDonalds ja Burger King võivad kuuluda tervisliku ja täisväärtusliku elustiili juurde, tunnistab Markle, et tema viimasest kiirtoiduelamusest on ikka väga kaua aega möödas.

3. Nädala sees ainult taimetoit

“Kui mul on filmivõtted, jälgin hoolega, mida suhu pistan,” kinnitab naine. Piim, liha ja teised loomsed produktid olid nädala sees menüüst väljas, aga nädalavahetustel lubas ta endale kõike, mida hing ihkas. “Tasakaal on kõige olulisem!” kinnitab tulevane printsess, kes nüüdseks on näitlemisega lõpparve teinud.

4. Õhtusöögiks valgud

Meghani enda meelest on parim õhtusöögiks kala ja mereannid.

5. Hommik algab uhke ja tervisliku roaga

Naine alustab oma päeva kuuma sidruniveega, millele järgneb kausitäis banaanide ja agaavisiirupiga kaerahelbeputru. Tema teiseks lemmikuks on acai-marjad marjade, taruvaigu ja meega.

6. Printsessi külmkapis on alati ainult tervislikud toiduained

Tema lemmikud on porgandid, hummus, roheline mahl, mandlipiim ja isetehtud chia-seemne puding.

7. Vesi on elu alus

Kraanivesi või laimiga Pellegrino on naisel alati käeulatuses. “Joo, joo kogu aeg! Su nahk näeb kohe palju parem välja!” innustab ta.

8. Ei ütle ära ka punasest veinist

“Loomulikult naudin ma klaasikest punast veini, see maitseb mulle väga,” tunnistab naine. Tema lemmikuteks on Malbec, Cabernet ja Pinot Noir.

9. Süsivesikud ei ole talle võõrad

“Ma ei taha ennast millestki ilma jätta. Sel hetkel, kui jätad ennast kuivale, tekivad meeletud isud ja söömasööstud ja neid ma ei taha,” selgitab ta.

10. Ja ka jäätis ei jäta teda külmaks

Kuigi enamjaolt eelistab Meghan taimetoitu, ihaldab temagi aeg-ajalt jäätist ning lubabki seda endale.

11. Ta joob vajaliku koguse puu- ja köögivilju

Smuutid on kiireim ja lihtsaim viis vajaliku köögiviljakoguse tarbimiseks. Enne pulmi peavad nii Meghan kui Harry smuutidieeti.

12. Teeb trenni õigetel põhjustel

Nagu paljud meist, arvab ka Meghan mõnikord, et trenn on lihtsalt jäle. Aga siis meenutab ta endale, kui hästi ta ennast alati pärast trenni tunneb ning vastikustunne kaob.

13. Käib tihti jooksmas

Jooksmine puhastab mõtteid ja Meghani sõnul ongi kerge sörk tema mediteerimise viis. “Vajan jooksmist mõistuse klaarina hoidmiseks sama palju kui hea vormi hoidmiseks,” kinnitab ta.

14. Kasutab personaaltreeneri abi

Seriaalivõtetel leidis Meghan igal nädalal 3x45 minutit, et treenida koos personaaltreeneriga.

15. Jõusaalis aega ei raiska

Meghani trennid on alati sätitud hommikusse ning ta ei raiska sekunditki aega virisemisele või niisama lobisemisele. Naine läheb trenni selleks, et treenida ning naudib igat minutit.

16. Hea rühi hoidmisele paneb ta suurt rõhku

Personaaltreeneriga pöörasid nad eriti suurt tähelepanu kerelihastele, mis aitavad selja sirgena hoida. Sirge rüht on printsessile ju hädavajalik!

17. Raskustreeninguid ka sekka

Jõutrenniharjutused pole naisele samuti võõrad ning neid tegi ta 20-25ste seeriatena.

18. Kiiretel päevadel jagab treeningud osadeks

Trenn tegemata ei jää, olgu nii kiire kui tahes. Võttepäevadel treenis Meghan Tracy Andersoni DVD-de järgi. Need on trennivideod, mis keskenduvad 15minutilistele sessioonidele, millest igaüks võtab läbi ühe või paar olulist lihasgruppi. Nii trenningut osadeks jagades saad päeva lõpuks terve korraliku trenni tehtud.

19. Hot-yoga kuulub lemmikute hulka

Meghani ema on joogaõpetaja, nii et see sport on tal veres, eriti sümpatiseerivad talle vinyasa jooga ja hot-jooga.

20. Pilates voolib keha kauniks

“Pilates Platinum on parim, mida sa oma kehale teha saad,” kiitis Meghan Harpers Bazaarile, kinnitades, et see treening annab kiiresti parimaid tulemusi, juba kahe trenniga on muutusi näha.

21. Ta on alati valmis proovima midagi uut

Meghan ei jää ühtegi trennirutiini kauaks pidama, vaid katsetab pidevalt erinevaid stiile ja alasid. Nii ei tüdine ta treenimisest ära.

22. Tema ümber on tervislikud inimesed

Kõige lihtsam viis enda tervise parandamiseks on ümbritseda ennast tervislike eluviisidega inimestega. Pritns Harry on suurepärane näide: tema elustiil ja figuur on pärast Meghaniga kohtumist oluliselt paremuse suunas liikunud ja mees näeb enne pulmi fantastiline välja.

Allikas: Redbook