1. Alastus

Kõik käivad jõusaalis selleks, et saavutada unelmate keha. Aga pea meeles, kui sa oled selle saavutanud, siis ei soovi teised seda ilmselt kogu aeg näha. Kuivata oma juukseid kodus nii alasti kui soovid, jõusaali riietusruumis võiks vähemalt rätiku siis endale ümber jätta!

2. Riidepaanika

Jõusaal on just kui omaette gängide maailm. On need, kes on ostnud endale riided spordi tippmoest — säravad, sädelevad ja pilkupüüdvad. Teine grupp on aga need, kes ilmselt kapist esimese ettejuhtuva särgi, püksid ja sokid haarasid — võib-olla jäid isegi tossud kogemata koju. Juhtub ikka. Ja tundub nagu nende kahe erineva maailma vahel laskuks mingi ettenägematu viha.

3. Selfie-hullud

Endast pildi tegemine on saanud iga endast lugupidava noore inimese argitoiminguks. Nüüd on need jõudnud ka jõusaalimaailma. Progressi nägemiseks piltide tegemine koduse peegli ees on täiesti aktsepteeritav, aga kas hantel käes-higine maika seljas pildid on tõesti vajalikud?

4. Halb etikett

Suur osa jõusaalikülastajatest kurdab, et nad on trenni tehes halva käitumisega kokku puutunud. On neid, kes pärast asjade kasutamist oma higi masinatelt ära ei pühi või neid, kes küll varustuse ära puhastavad, kuid selleks kulunud pabereid minema ei viska. Mis toimub?

5. Puhkajad

Kui sa pead puhkama, siis leia tool. Pool tundi pinki kinni hoida ja endast pilte teha ei ole mõtet. Sa ajad lihtsalt teisi närvi.

6. Lärmakad naabrid

Paljude jaoks on jõusaal kui teraapia — nad lülitavad end pärast väsitavat tööpäeva välja ja lõõgastuvad. Aga sageli ilmuvad siis välja just latatarad, kes kuidagimoodi vait ei jää. Või siis oma lemmikmuusika kõlaritest võimalikult valjusti mängima panevad.

7. Kehalõhnad

Loomulikult muutuvad kõik jõusaalis treenides higiseks. Siin on aga väike meeldetuletus — deodorant on leiutatud!

8. Ootamatud nõuanded

Kas sulle meeldib, kui keegi sind sõidu ajal kõrvalistmelt õpetab? Loomulikult mitte. Kui sa käid ja inised kõigi kallal, kuidas nad oma harjutusi efektiivsemaks muuta saaksid, siis tekitad sa neis samasugust pahameelt.

9. Eksinud hinged

Ärameigitud ja viimseni lihvitud soengutega mimmud, jõusaal ja ööklubi ei ole sama asi. Ilus olla ei ole patt, aga trenniminekuks ei pea end viimse vindini üles lööma.

10. Rätikuhõivajad

Jõusaalis asetsev jooksulint ei ole basseiniäärne tool, mida rätikuga hõivata saab. Ole viisakas!

11. Tõuloomad

Igas jõusaalis on üks suur peegel, mille esine on täitunud muskleid üles pumpavate härgadega, kes ennast üksteisevõidu peeglist vahivad. Ja kui neist mõni kena naine mööda juhtub jalutama, siis hakkavad nad kõik vilistama ja häälitsema. Paaritumistantsud ja hüüded jäägu mujale!

Suvi on käes, minge õue jooksma ja kätekõverdusi tegema. Küll talvel jõuab selles põrgus ringi jalutada ja raskuseid tõsta!