1. Tegele sellega, mis sulle meeldib

Olen kindel, et absoluutselt iga inimene on suuteline sporti nautima, kui ta valib enda jaoks sobivaima spordiala. Ära mine jõusaali ainult seetõttu, et kõik sinu sõbrad seal käivad või et see on parasjagu „popp“. Unusta tantsulised rühmatrennid, kui koordinatsioon pole just sinu tugevaim külg. Proovi erinevaid treeningstiile ja leia endale see õige liikumisviis, mille harrastamiseks ei pea sa ennast pidevalt sundima.

2. Planeeri treeningud ette ära

Kui sport on sinu jaoks oluline, siis leiad sa selle jaoks ka oma päevaplaanis aega. Suhtu trennitegemisse nagu ühte olulisse kohtumisse, mida sa lihtsalt ei saa ära jätta. Tööintervjuud või koosolekut sa ikka niisama lihtsalt ei tühista, ega ju? Miks sa siis peaksid treeningud vahele jätma, kui need on sinu jaoks sama tähtsad? Alguses võib selline lähenemine tunduda liialdamisena, kuid hiljem saab regulaarsest treenimisest positiivne harjumus.

3. Keskendu kalorite põletamise asemel oma enesetundele ja arengule

Kui teha trenni vaid kalorite põletamise eesmärgil, siis ongi ennast hiiglama raske pidevalt uuesti ja uuesti motiveerida. Sport ei ole vaid kulutatud energia! Sport parandab su tuju ja muudab su vastupidavamaks, tugevamaks, kiiremaks. Kui keskendud nendele headele omadustele, on pikemas perspektiivis palju lihtsam oma eluviisi aktiivsena hoida.

Heidi kirjutab Kaaluabis tervislikust toitumisest ja sportlikust eluviisist. Kui soovid tema kohta rohkem teada, külasta tema blogi aadressil http://heidi.tarkpea.ee.