Kerge algus, raske võitlus

Kaalu langetamise esimestel päevadel on tihti inimestel nägu naerul, kui saaavad uhkusega öelda, kuidas mõne päeva või nädalaga kaotati mitu kilo. See tuleb enamjaolt toitumise muutuse eripäradest. Pikaajaline kaalulangus on märksa aeglasem. Kui sa ei ole väga tugevalt ülekaalus, siis kaalukaotus ei tohiks olla rohkem kui üks kilo nädalas. Kaal võib vahel ka paar nädalat paigal seista, aga ära kaota sellepärast oma jõudu. Keskendu enesetunde muutusele, sest see muutub tervislikult süües järjest paremaks- ka siis kui kaalunumber mõnela nädalal seisab.

Rasked hetked

Öeldakse, et julge pealhakkamine on pool võitu. See vastab tõele, aga tuleb edasi rühkida ka siis kui teekond osutub raskemaks kui arvatud. Sea endale realistlikud eesmärgid, mida saavutada ning uuenda neid jooksvalt.

Tähista eemärkide saavutamist millegi kosutavaga, mis viib sind lähemale järgmisele eesmärgile nagu näiteks väike treening või spa külastus.

Motivatsioon

Motivatsioon on see, mis ajab peale pikka tööpäeva trenni või käsib kiirsöögikoha külastamise asemel kodus toitu valmistada.

Kui sul on motivatsiooniga parajasti raske siis mõtle juba saavutatule ja elule enne muutuse algust. Küsi endalt, kas soovid tagasi pöörduda?

Võid alati rääkida lähedastega ja jagada nendega oma kõhklusi ja kahtlusi. Kindlasti oskavad nad sind kosutada paari hea sõnaga.

Mis Sind motiveerib?

Mis on see, mis annab igal hommikul põhjuse tõusta ja seatud eesmärgi suunas liikuda?

Allikas: Erikorgu.ee