Joonele sai Katrin tänu sellele, et ta võttis kasutusele kolmeetapilise süsteemi, mille esimeses etapis viskas ta ära kõik talle kahjulikud toiduained nagu valge jahuga ja suhkrut sisaldavat tooted, ketšupi, piimatooted (v.a. kõva juust), kohvi ja alkoholi.

Teises etapis varus Katrin koju ainult tervislikke toiduaineid nagu värskeid puu- ja juurvilju, täisteratooteid, kana ja punast liha, mune, pähkleid-seemneid, valge jahu asemel kookosjahu ning piima asemel mandlipiima. Magustoitudest jäi ta kindlaks vaid tumedale šokolaadile ja meele.

Kolmandaks pani Katrin paika kellaajalise menüü terveks päevaks ning kohustas end plaanist, millele lisandusid füüsilised treeningud, rangelt kinni pidama.

"Sellist tunnet, et midagi ei viitsi teha, nagu nende piima, valget jahu ja suhkrut sisaldavate toitudega oli, pole ma ammu tundnud," rõõmustab Siska.

Loe pikemat intervjuud Katriniga värskest Naistelehest.